Aurinkolasit

Kevään 2013 aurinkolasimuoti

Kevään 2013 aurinkolasimuoti

Aurinkolasimuoti näyttää keväisin hempeät ja värikkäät puolensa, joten auringonsäteiden kutsuessa naisellisuuden voi antaa virrata vapaasti. Kevätkauden aurinkolasien keveä muotoilu tuo  kasvoille pirteyttä ja valoa pitkän talven jälkeen.

Tänä keväänä aurinkolasimuodissa nautitaan todellisesta värikimarasta, kun valikoimat ovat pullollaan kirkkaita värejä, läpikuultavia pastellisävyjä ja liukuväriyhdistelmiä. Aurinkolasin etuosan ollessa klassinen voi aisat yllättää värikkyydellään. Kauden ykkösjuttu ovat erityisesti vinkeät neonvärit – esimerkiksi kirkkaankeltaiset, limenvihreät ja violetit efektit tuovat pilkettä naisellisiin aurinkolaseihin.

Kultaiset yksityiskohdat ja hienovarainen bling bling ovat myös osa aurinkolasimuotia. Kultainen väri imartelee etenkin pehmeä vaaleaa ihoa vasten. Näyttäviä sekä aistikkaita kultakoristeita löytyy erityisesti kehysten aisoista.

Aurinkolasien trendikkäimmät muodot ovat nyt pyöristettyjä ja aisat ohuita. Hienostuneet muotoilut täydentävät erinomaisesti ilmavaa ja naisellista kevätmuotia. Kaipuuta kultaiselle 60-luvulle ei ole täysin unohdettu värikimaran keskellä, sillä viettelevät vintage-kissalasit  itävät pintansa trendien aallonharjalla.