Tietoa piilolinsseistä

Specsavers Optikon piilolinssipaketteihin sisältyy:

Mukavimmat piilolinssit

Specsaversin easyvision® Premium -kuukausilinssit on valmistettu ainutlaatuisesta, biologisesti hajoavasta materiaalista, ja ne ovat todennäköisesti maailman mukavimmat linssit. Jos olet luopunut piilolinsseistä epämukavuuden vuoksi, kokeile easyvision® Premium -kuukausilinssejä. Kausittaiset piilolinssien käyttäjät voivat käyttää erityisesti uusimpia silicon hydrogel -linssejämme huomattavasti kauemmin kuin tavallisia piilolinssejä!

Nukkuessa käytettävät linssit

easyvision® night&day -piilolinssit on valmistettu erikoismateriaalista, ja siksi voit käytää niitä yhtäjaksoisesti jopa 30 päivää. Asetat vain piilolinssit silmiisi ja unohdat ne – kuukauden kuluttua voit ottaa ne pois. Sinun ei tarvitse ottaa linssejä pois edes yön ajaksi tai puhdistaaksesi niitä.

Kertakäyttölinssit

easyvision®-kertakäyttölinssit sopivat useimmille ihmisille. Niitä ei tarvitse puhdistaa – käytät niitä vain päivän ja heität illalla pois. Linssit sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön, viikonloppuihin, urheiluun tai vaikkapa juhliin.

Etäisyys ja lukeminen

Voit käyttää piilolinssejä, vaikka tarvitset eri voimakkuudet lukemiseen ja nähdäksesi kauas. Voit myös käyttää silmälaseja nähdäksesi lähelle ja piilolinssejä nähdäksesi kauas, tai eri voimakkuuksia kummankin silmän piilolinssissä. Kaksitehot ja monitehot ovat myös mahdollisia – kysy optikoltasi lisää easyvision®-moniteholinsseistä.

Hoito

Säännölliset näön ja piilolinssien tarkastukset ovat tärkeitä silmiesi terveyden ja mukavuuden kannalta. Optikkosi antaa sinulle luotettavaa tietoa ja neuvoja mahdollisiin piilolinssiongelmiin.

Jos et ole ennen käyttänyt piilolinssejä, tarvitset tarkastuksia ensimmäisten viikkojen ja kuukausien ajan. Myös tämän jälkeen on syytä käydä optikon suositusten mukaisissa, säännöllisissä tarkastuksissa.