Specsavers

uutiset 225x180

Uutiset

Lue Specsaversin viimeisimmät uutiset ja tiedotteet. Täältä löydät uutiset uusimmista kehysmallistoistamme, liikkeistämme, tapahtumista jne.

historia 225x180

Historia

Specsavers on maailman suurin yksityinen optisen alan yhtymä. Specsaversin perustajat, optometristit Doug ja Mary Perkins perustivat vuonna 1984 optikkoliikkeen asuntonsa ylimääräisen makuuhuoneen pingispöydälle. Perkinsien toiminta-ajatus oli yksinkertainen: tarjota suurten tuotantomäärien kautta asiakkaille mahdollisimman edulliset hinnat. Specsavers sai aikaan vallankumouksen Britannian markkinoilla, jossa se on nykyisin markkinajohtaja lähes 40% markkinaosuudella. Yritys on edelleen perheomistuksessa.

tietoa specsaversista 225x180

Tietoa Specsaversistä

Speccsavers on maailman suurin yksityisomisteinen optisen alan yhtymä, jonka perustivat optikot Mary ja Doug Perkins vuonna 1984. Specsavers on edelleen optikoiden johtama perheyritys. Suuren yrityskoon ja tilausmäärien ansiosta Specsavers pystyy tarjoamaan asiakkailleen muodikkaita ja laadukkaita optisen alan tuotteita ja palveluita pysyvästi edulliseen hintaan Specsavers myy silmälasit joka kuudes sekunti: 12  miljoonat silmälasit vuosittain.