Menestystarinoita

yrittäjät_heli_kimmo

"Siirtyminen Specsavers-yrittäjäksi mietitytti aluksi, kun pohdimme, miten yrittäjyyden luonne muuttuisi ison ketjun yrittäjänä. Päätös oli kuitenkin oikea. Ketju on tukenut meitä täysillä alusta asti ja saamme arvokasta apua muun muassa talous- ja markkinointiasioissa. Specsaversilla on avoin ja keskusteleva ilmapiiri ja meitä yrittäjiä kuunnellaan ja arvostetaan. Oma 20-vuotinen ammattitaito yhdistettynä yli 25-vuotiaan kansainvälisen ketjun osaamiseen takaa loistavan tuloksen!"

Heli Tallqvist ja Kimmo Aapio,
Specsavers Optikko Helsinki Malmi

seinäjoki_kauhava

”Huippulaatu, muodikkuus, miellyttävä palvelu ja kokemuksen myötä karttunut tinkimätön ammattitaito – siinä kokonaisuus, jonka harva pystyy tarjoamaan. Ja vielä markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan. Ei ihme, että asiakkaamme ostavat meiltä yhä useammin kahdet lasit yhdellä käynnillä. Työ itsenäisinä yrittäjinä osana maailman suurinta yksityistä optikkoliikeketjua tarjoaa meille yrittäjäedut, joista muut voivat vain haaveilla. Specsaversin ansiosta koko optinen ala on muuttunut myös Suomessa, eikä entiseen ole paluuta. Specsavers-yrittäjyys on paras päätös, jonka olemme urallamme tehneet!”

Hanna Rautava ja Anssi Kivistö
Seinäjoki ja Kauhava

Entresse

"Siirtyminen Specsavers-yrittäjäksi on ollut yrittäjäuramme paras päätös. Konseptin tuoma menestys ylitti kaikki odotuksemme ja asiakasmäärät liikkeessämme moninkertaistuivat. Nyt henkilökuntamme on kasvanut asiakasmäärän kasvun myötä ja olemme valmiita ottamaan seuraavan askeleen: laajennamme toimintaamme Espoossa."

Tarja Tuominen ja Maarit Saarikoski
Specsavers Optikko Entresse, Iso Omena