Specsavers takuu

Kahden vuoden laatutakuu

Kaikkien Specsavers-tuotteiden laatu, valmistus ja takuu ovat kansainväisen CE-standardin mukaisia. Annamme tuotteillemme aina kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirheitä koskevan takuun, johon sisältyy tuotteen korjaaminen tai vaihtaminen.

100% tyytyväisyystakuu

Silmälasien hankkiminen on aina hyvin henkilökohtainen valinta, joten on tärkeää, että olet niihin täysin tyytyväinen. Siksi voit palauttaa meille 3 kuukauden kuluessa kuluessa vahingoittumattomat lasit riippumatta siitä, mikä sai sinut muuttamaan mielesi. Tällöin vaihdamme sinulle uudet vastaavanhintaiset silmälasit.

Reseptitakuu

Specsaversin optikot ovat ammattilaisia, joilla on alan paras koulutus. Takaamme, että sinulle esitellään parhaat ratkaisut näkötarpeisiisi. Valitset vain mieleisesi. Jos meiltä hankkimasi lasit eivät jostain syystä toimisi, löydämme syyn. Mikäli määräämiämme linssivoimakkuuksia on tarpeen muuttaa, vaihdamme linssit veloituksetta 3kk ajan ostopäivästä.

Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu

Me Specsaversilla haluamme pitää asiakkaamme tyytyväisinä. Siksi saat meiltä kolmen kuukauden ajan rahat takaisin, tai vaihdamme silmälasisi uusiin, mikäli et ole tyytyväinen silmälaseihisi.

Täydellinen tyytyväisyystakuu on voimassa 3kk:n ajan ostohetkestä alkaen. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu koskee silmälaseja ja aurinkolaseja vahvuuksilla. Lisäksi saat meiltä  2 vuoden laatutakuun ja elinikäisen huoltotakuun.