Aurinkolasit 2016

Ota rennosti

Näe hyvin auringossa kaikkina vuodenaikoina
Lomailet sitten rinteillä, rannalla tai keväisessä kotimetsässä, ota aurinkolasimme osaksi asuasi.

Naisten aurinkolasivalikoima

Uusi aurinkolasimallistomme edustaa vahvaa värimaailmaa sekä ajankohtaista retrotyyliä. Pyöreät, Wayfarer-tyyliset sekä kissamaiset muodot yhdistyvät moderneihin vuoden 2016 trendeihin.


" " Pyöreät, Wayfarer- sekä kissamaiset muodot yhdistyvät moderneihin trendeihin." "

Miesten aurinkolasit

Perinteisesti viimeistellyt, modernit siluetit ovat tämän vuoden avaintrendejä. Rikkaat kilpikonnankuorikuviot, pintojen tekstuurit ja metalliyksityiskohdat toistuvat mallistossa. Myös avaimenreikämuotoisia ja tuplanenäsiltoja nähdään useissa kehysmalleissa.


" " Perinteisesti viimeistellyt, modernit siluetit ovat tämän vuoden avaintrendejä" "

Lasten aurinkolasit

Uusi lasten aurinkolasimallisto on eloisa ja hauska sekä ihana pitää kasvoilla, samalla kun se antaa aurinkosuojan silmille.


" " Uudet lasten aurinkolasit ovat eloisia, hauskoja ja ihana pitää kasvoilla" "

Design-aurinkolasit

Etsitpä klassista lookia, retrotyyliä tai viimeisimpää designia, Specsaversilta löydät laajan valikoiman viimeisimpiä kehysmalleja johtavilta kehysbrändeiltä. Kehyksemme on suunniteltu laatu- ja trenditietoiselle asiakkaalle. Tekstuurit, värit ja design sopivat jokaiseen makuun samalla kun tyylit imartelevat kaikkia kasvonmuotoja – kaiken tämän saat aina edulliseen hintaan.

Näe kesällä turvallisesti auringossa

Käytä aina auringossa UV-suojalla varustettuja aurinkolaseja silmiesi suojaksi.

Jos olet menossa lomakke ja sinulla on voimakkuudelliset aurinkolasit, ota optikkosi puhelinnumero mukaasi. Jos aurinkolasisi menevät rikki, optikkosi voi lähettää reseptitietosi sinua lähimmälle optikolle uusia aurinkolaseja varten.

Jos otat linsseihisi polarisoinnin, voit vähentää merkittävästi heijastuksien määrää, joka voi häikäistä silmiäsi ja häiritä näkemistä. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi uima-altaalla tai ulkoilma-aktiviteeteissa.

Panosta auringossa tummuviin linsseihin, jotka mukautuvat välittömästi valon määrän muutoksiin ja tummenevat valon lisääntyessä. Voit myös ottaa linsseihisi värin ja UV-suojan estämään UV-säteilyn silmiisi.

Linssivaihtoehdot

Kaikkiin Specsaversin silmälaseihin kuuluu vakioyksiteholinssit, silmälasikotelo ja puhdistusliina. Saatavilla on myös lisäominaisuuksia linsseille, jotka suojaavat ja parantavat linssien käyttömukavuutta. Valitse alla olevista vaihtoehdoista.

  • Väri

  • UV-suoja

  • Ultraclear

  • Ohennetut ja kevyet linssit

  • Polarisoivat linssit

  • UltraDrive

  • Auringossa tummuvat linssit