Aurinkolasit

Aurinkolasit 2017

Naisten aurinkolasit

Uusi aurinkolasimallistomme edustaa vahvaa värimaailmaa sekä ajankohtaista retrotyyliä. Pyöreät, pilotti-tyyliset sekä kissamaiset muodot yhdistyvät moderneihin vuoden 2017 trendeihin.

KYLIE SUN RX 05

Vintage-vaikutteita henkivä kaunis norsunluun värinen asetaattikehys joissa on ripaus kultaisia yksityiskohtia. Nämä aurinkolasit ovat todellista Riviera -chiciä.

Tutustu kehykseen

IVANA HELSINKI KLARA 4 SUN RX

Trendikkäät pyöreät aurinkolasit jotka huokuvat glamouria. Näissä kehyksissä on upea kilpikonnakuosi ja metallisia aisoja koristaa Ivana Helsinki -logo.

Tutustu kehykseen

Miesten aurinkolasit

Perinteisesti viimeistellyt, modernit siluetit ovat tämän vuoden avaintrendejä. Rikkaat kilpikonnankuorikuviot, pintojen tekstuurit ja metalliyksityiskohdat toistuvat mallistossa. Myös avaimenreikämuotoisia ja tuplanenäsiltoja nähdään useissa kehysmalleissa.

KOEMAN SUN RX

Ajattoman tyylikkäät miesten aurinkolasit joiden kehyksessä hillitty sininen raitakuosi. Näillä aurinkolaseilla täydennät minkä tahansa asun.

Tutustu kehykseen

Superdry SD SUN RX ROCKSTAR

Super trendikkäät Superdry aurinkolasit jotka lisäävät uskottavuutta kantajalleen. Mattamusta kehys jossa yksityiskohtana ohimolla kultainen Superdry logo.

Tutustu kehykseen

Lasten aurinkolasit

Uusi lasten aurinkolasimallisto on eloisa ja hauska sekä ihana pitää kasvoilla, samalla kun se antaa aurinkosuojan silmille.

KIDS SUN RX 35

Herkullisen violetit kehykset joiden aisoja koristaa pirteä kukkakuosi. Joustosarana tuo lisämukavuutta näihin lasten aurinkolaseihin.

KIDS SUN RX 33

Näissä pirteän vihreissä aurinkolaseissa on hauskat pallokuosiset aisat. Tätä kehystä saatavana myös vaaleansinisenä. Joustosarana tuo lisämukavuutta näihin lasten aurinkolaseihin.

Näe kesällä turvallisesti auringossa

Käytä aina auringossa UV-suojalla varustettuja aurinkolaseja silmiesi suojaksi.

Jos otat linsseihisi polarisoinnin, voit vähentää merkittävästi heijastuksien määrää, joka voi häikäistä silmiäsi ja häiritä näkemistä. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi uima-altaalla tai ulkoilma-aktiviteeteissa.

 Panosta auringossa tummuviin linsseihin, jotka mukautuvat välittömästi valon määrän muutoksiin ja tummenevat valon lisääntyessä. Voit myös ottaa linsseihisi värin ja UV-suojan estämään UV-säteilyn silmiisi.