Olemme muuttaneet toimintatapojamme, jotta voimme palvella sinua vieläkin paremmin ja turvallisemmin. Haluamme vakuuttaa, että jokainen askel on nyt suunniteltu turvallisuuttasi silmällä pitäen, oli kyse näkösi tutkimisesta, näköösi liittyvistä kysymyksistä tai sopivien silmä- ja aurinkolasien tai piilolinssien hankkimisesta. Kun olet valmis, olemme täällä sinua varten.

Liikkeissämme

Tärkeintä on turvallisuutesi. Noudatamme Suomen hallituksen ja viranomaisten hygieniavaatimuksia ja ohjeita fyysisen etäisyyden pitämiseen. Kaikki liikkeemme työntekijät käyttävät henkilökohtaisia suojavarusteita suojellaksemme sekä itseämme että sinua.

Lue lisää

Piilolinssit kätevästi verkosta

Jos tarvitset piilolinssejä, sinun ei tarvitse tulla liikkeeseen käymään niitä ostaaksesi. Voit tilata piilolinssisi helposti verkosta ja kotiin toimitettuna.

Osta verkosta

Olet tervetullut näöntutkimukseen

Olemme avoinna sinua varten, kun olet halukas tulemaan liikkeeseemme. Silmiesi hyvinvointi on meille tärkeää ja toivomme näkevämme sinut pian. Meiltä saat näöntutkimuspalveluita, uudet silmä- tai aurinkolasit ja neuvoja jo tänään.