Balmain Paris

Balmain Paris

Kahdet Balmain -silmälasit yksien hinnalla yht. 199€

Vuonna 1945 perustettu Balmain, alunperin Parisian House of Balmain, tasapainoittaa nykyaikaisia, edelläkäyviä muotoiluja kunnioittamalla ja ottamalla inspiraationsa pitkältä historialliselta ranskalaiselta muotitalon perinteeltään.

Balmainin ryhdikkäiden ja taitavasti muotoiltujen vaatteiden innoittamana tämä kehyskokoelma sisältää tyylit ja värit, jotka tekevät naisista paitsi kauniita, myös itsevarmoja ja voimakkaita. Balmain ei ole vain tyyli - se on myös myös tunne.

Kaikissa kehyksissä löydät hienot, Balmain-tuotemerkin kultaiset yksityiskohdat, mukaan lukien B-kirjain aisanpäässä sekä inspiraatiota Balmain ketjumallistosta.

Katso koko Balmain –mallisto

BL1084S

SKU 30571310 - 199€

Tuo väriä jokapäiväiseen tyyliisi näillä täyteläisen viininpunaisella kehyksellä. Herkkä kullanvärinen nenäsilta ja aisat tuovat keveyttä asetaattikehykseen antaen kehykselle ryhdikkään ja tyylikkään ilmeen.

Tutustu kehykseen
1084S Arm

BL1504S

SKU 30570665 - 199€

Tämä liioitellun pyöreä kehysmalli on chic-tyylin ruumiillistuma. Herkkä, kultainen metalli korostaa etuosaa ja yhdistyy vaivattomasti tyylikkäisiin aisoihin. Marmorikuvioidut asetaattiset aisanpäät tuovat elegantin ilmeen hienostuneella Balmain-tuotemerkillä.

Tutustu kehykseen

BL1508S

SKU 30570672 - 199€

Tämä statement-kehys on varma valinta itsevarmalle ja modernille naiselle. Ryhdikkään kulmikas kehys, jossa on kaksinkertainen nenäsilta ja etuosan musta väri kiinnittää huomiota silmiin. Hillityt kultaiset yksityiskohdat aisanpäissä tuovat ylellisyyttä tähän massasta erottuvaan tyyliin.

Tutustu kehykseen

BL1524S

SKU 30570764 - 199€

Klassinen, mielikuvituksellinen muoto täydentyy ylellisen mustan ja kultaisen väriyhdistelmään. Kiiltävä, musta asetaatti on itsessään näyttävä, joka täydentyy kullanvärisillä yksityiskohtilla sekä ohimoiden timanttileikatuilla koristeilla.

Tutustu kehykseen

Olivier Rousteing

Vuonna 2001, vain 24-vuotiaana Olivier Rousteing nimettiin Balmainin suunnittelijaksi. Hän oli nuorin luova johtaja sitten Yves Saint Laurentin. Hänen menestyksenä Balmainilla, niin kaupallinen kuin kriitikoiden parissa, on vakiinnuttanut Olivierin aseman kunnioitettujen suunnittelijoiden parissa.

Hänen sukupolviensa nykyaikaisten, vaikutusvaltaisten naisten itsevarmuudesta inspiroitunut Olivier pysyy silti merkille uskollisena räätälöinnin ja perinteisen tekniikan johtavana merkkinä, joka sopii Pierre Balmainin ’Jolie Madame’ estettisyyteen.

Rousteing on tuonut historiallisen muotitalon sosiaalisen median sukupolvelle Hänen #BalmainArmy seuraajiin lukeutuu niin huippumallit kuin Rihanna ja Kim Kardashian West. Balmain on edelleen pohjimmiltaan pariisilaisen muotitalon ruumiillistuma - tyylikäs ja ylellinen.