Uusi trendi: Siniset kehykset

Cool Blue

Sininen on vaikuttava väri niin naisille kuin miehillekin. Sinisestä löytyy myös sopiva sävy kuhunkin vuodenaikaan: vaikkapa taivaansininen kesään ja jäänsininen talveen. Erityisen hienosti väri korostaa sinisilmäisten kantajiensa silmiä.

Silmälasimallistomme (linkki) tarjoaa huiman valikoiman myös sinisiä kehyksiä (linkki). Kaikissa silmälaseissamme on kovapinnoitetut, naarmuuntumattomat PENTAX-yksiteholinssit. Silmälasit alkaen 29 €.

Taivaansininen, tummansininen, sähkönsininen, jäänsininen, laivastonsininen, keskiyön sininen, safiirin sininen, koboltti, indigo... Mikä sävy sinulle parhaiten sopiikin, löydät sen meiltä.

Cheap Monday OSMIUM

Cheap Monday OSMIUM - 149 €

Eleetön, mattametallinen ja vaaleansininen kehys. Cheap Mondaylle tyypillistä kontrastia tuo metallinen etuosa yhdessä harmaiden muoviaisojen kanssa. Pääkallo-logo tekee vaikutelmasta uskottavan. SKU 25664935

Tutustu tähän kehykseen

Katso kaikki miesten siniset kehykset!

25289619

Miranda - 99€

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tyyliä uhkuvat, syvän laivastonsiniset metallikehykset. Kehysten muoto imartelee useimpia kasvonmuotoja ja sopii myös useimpiin moni- ja kaksiteholinsseihin. Ref. 25289619

Tutustu tähän kehykseen

Tutustu sinisten silmälasiemme koko valikoimaan!

Tommy Hilfiger - 30265325

Tommy Hilfiger - 199 €

Nämä sporttiset kehykset, joissa sininen etuosa sekä Tommy Hilfigerille tyypilliset sini-valko-punaiset ohimot ovat täydellinen yhdistelmä klassista ja modernia tyyliä.

Tutustu tähän kehykseen

Tutustu sinisten silmälasiemme koko valikoimaan

Emerson - 79 €

Tyylikäs muovikehys, jossa ihana kirkkaan sininen etuosa sekä yllättävät ruskeameleeratut aisat. SKU 25664225

Tutustu tähän kehykseen

Tutustu sinisten silmälasiemme 79 € valikoimaan