Olemme avoinna sinua varten

Ja turvallisuutesi on kaiken keskiössä

Tervetuloa

Asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointi on tärkein prioriteettimme. Pystyäksemme huolehtimaan toisistamme parhaalla mahdollisella tavalla, suhtaudumme tilanteeseen tarvittavalla vakavuudella ja huomioimme toiminnassamme THL:n ja Suomen hallituksen suositukset.

Turvallisuutesi on meille tärkeää


Ajatus käynnistä liikkeessämme voi herättää sinussa huolestuneisuutta. Haluamme, että koet olosi turvalliseksi meille tullessasi ja olemmekin tehneet joitakin muutoksia toimintaamme - jotta liikkeissämme olisi mahdollisimman turvallista ja puhdasta asiakkaitamme varten.
 

Kun tulet liikkeeseen

Jatkamme perusteellisen käsihygienian noudattamista. Kun varaat ajan, muistutamme sinua pesemään kätesi huolellisesti ennen saapumistasi liikkeeseen. Saapuessasi paikalle, voit hyödyntää mahdollisuuden pestä kätesi liikkeessä ja käyttää tarjolla olevaa käsidesinfiointiainetta. Käsidesinfiointiainetta on käytettävissäsi koko liikkeessä asiointisi ajan.

Mitä teemme esitutkimuksiesi aikana

Niiden tutkimusten yhteydessä, joissa joudumme työskentelemään alle yhden metrin päässä sinusta, henkilökuntamme käyttää tarvittaessa asiaan kuuluvia suojavarusteita (PPE). 

Ennen tutkimuksesi aloittamista olemme huolellisesti pyyhkineet desinfiointiaineella tutkimusalueen pinnat sekä kaikki laitteet, joihin on oltu kosketuksissa. 

Tänä poikkeusaikana vältämme myös tiettyjä toimenpiteitä, kuten silmätippojen laittoa.

Lisätoimenpiteet liikkeissämme

  • Jatkamme fyysisen etäisyyden pitämistä – lisäämme liikkeessä olevien tuolien välisiä etäisyyksiä, ohjaamme mahdollisia jonoja sekä rajoitamme liikkeessä samanaikaisesti asioivien asiakkaiden määrää 
  • Puhdistamme kehykset aina sovittamisen jälkeen

Pyydämme, että huomioit terveysviranomaisten suositukset varatessasi näöntutkimusaikaa: Jos olet matkustanut ulkomaille tai olet ollut läheisessä kontaktissa henkilön kanssa, jonka tiedät altistuneen tai jolla on todettu COVID-19-virus, varaathan ajan vähintään 14 päivän päähän matkasta tai mahdollisesta altistumisesta. 
Jatkamme ennakoivia toimenpiteitä suojellaksemme asiakkaitamme ja henkilökuntaamme. Kiitos ymmärryksestäsi. 

Palvelemme sinua kaikissa kysymyksissä valtakunnallisessa palvelunumerossamme 029 309 0903, pvm. ma-la klo 8-17.  
Lisätietoa: www.specsavers.fi/covid-19/informaatio ja www.thl.fi

Varaa aika näöntutkimukseen