Olemme avoinna sinua varten

Kaikki liikkeemme ovat auki ja piilolinssiverkkokauppamme palvelee sinua. Tervetuloa asioimaan meille, silloin kun sinulle sopii.

Voit asioida liikkeissämme turvallisesti

Asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvointi ja turvallisuus on tärkein prioriteettimme. Pystyäksemme huolehtimaan toisistamme parhaalla mahdollisella tavalla, suhtaudumme COVID-19 -tilanteeseen tarvittavalla vakavuudella ja noudatamme toiminnassamme alueellisten viranomaisten, THL:n ja Suomen hallituksen suosituksia. 

Olet tervetullut meille viranomaisten COVID-19 -linjauksia noudattaen. Asioidessasi meillä voit luottaa siihen, että hygieniastandardimme ovat erittäin korkeat.

Kun saavut liikkeeseen

Jos olet varannut ajan nettiajanvarauksemme kautta, saat vahvistusviestissä lisätietoja siitä, mitä teemme, jotta varmistamme turvallisen asioinnin liikkeissämme. 

Tullessasi liikkeeseemme, perehdy esillä oleviin materilaaleihin, joissa kannustamme mm, käyttämään saatavilla olevaa käsidesiä. Rajoitamme liikkeessä samanaikaisesti asioivien henkilöiden määrää ja suosittelemmekin, että asioit meillä ilman seuralaisia. 

Henkilöstömme ja terveytesi suojelemiseksi pyydämme sinua siirtämään ajanvaraustasi, mikäli: 

  • sinulla on oireita, kuten kuumetta, nopeasti ilmaantunut jatkuva yskä, hengitysvaikeuksia, kurkkukipua, alentunut hajuaisti, lihaskipuja tai olosi on voimaton
  • olet ollut kontaktissa henkilön kanssa, joka on altistunut tai on saanut positiivisen COVID-19 -tuloksen viimeisen 14 päivän aikana  
  • olet karanteenissa

Mikäli jokin ylläolevista pitää kohdallasi paikkansa, suosittelemme, että siirrät aikaasi aikaisintaan 14 päivän päähän mahdollisesta altistumisesta. Olet tervetullut meille jälleen täysin terveenä. Olethan yhteydessä omaan liikkeeseesi peruaksesi tai siirtääksesi ajan. Liikkeiden yhteystiedot löydät varausvahvistuksesta ja täältä.

 

Miten toimimme näöntutkimuksen aikana

Tullessasi meille tutkimukseen, voit luottaa siihen, että noudatamme korkeita hygieniastandardeja. 

Teemme mm. seuraavat toimenpiteet: 

  • Kaikki laitteet, joita käytetään tutkimushuoneissa ja jotka ovat lähikontaktissa asiakkaisiin, puhdistetaan  desinfioivalla puhdistusaineella jokaisen käytön jälkeen.
  • Kaikki kehykset desinfioidaan säännöllisesti
  • Henkilöstömme pesee käsiä huolellisesti ja käyttää desinfioivaa alkoholipohjaista käsidesiä ennen asiakkaan kohtaamista    
  • Kannustamme asiakkaita käyttämään liikkeissä tarjolla olevaa käsidesiä
  • Liikkeissä ohjaamme asiakkaita turvavälien pitämisessä. Toivomme, että suhtaudutte tähän ymmärtäväisesti. 
  • Normaalistikin korkeiden hygieniastandardien lisäksi teemme liikkeissämme lisäsiivousta, jossa kaikki liikkeen pinnat puhdistetaan päivittäin desinfioivalla puhdistusaineella.

Voit myös asioida kanssamme verkossa

Kotisohvalta käsin on nyt helppoa hoitaa näköasioita kuntoon. Voit ostaa piilolinssisi kätevästi verkkokaupastamme kotiin toimitettuna. 

Lisätietoa

Seuraamme COVID-19 -tilanteen kehittymistä päivittäin ja jatkamme ennakoivia toimenpiteitä suojellaksemme asiakkaitamme ja henkilökuntaamme. Kiitos ymmärtäväisyydestäsi. 

Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit olla yhteydessä suoraan omaan Specsavers-liikkeeseesi. Liikkeidemme yhteystiedot löydät ajanvarausvahvistuksestasi ja täältä. Voit myös halutessasi lähettää meille palautetta osoitteeseen: asiakaspalvelu@specsavers.fi

Varaa aika näöntutkimukseen