DAY

Uusi mallisto
Kahdet yksien hinnalla alk. 179 €

Vuodesta 1997 lähtien Day Birger et Mikkelsen on loistanut catwalkien valokiilassa ainutlaatuisen designinsa ja täydellisyyttä hipovan käsityötaitonsa ansiosta. Keld Mikkelsen vietti yli 10 vuotta Aasiassa tutkien materiaaleja, tekstuureja ja käsityöläisten tekniikoita, joita hän on myöhemmin hyödyntänyt omissa luomuksissaan.

Nyt DAY on tehnyt uuden aluevaltauksen suunnittelemalla asennetta uhkuvan naisten kehysmalliston vain Specsaversille. Valikoimaa riittää klassisista, teräksisistä pilottilaseista rohkean leikkisiin perhosmalleihin. DAYn tinkimätön käsityötaito ja omaleimainen luovuus näyttäytyvät kehysten täyteläisissä väriyhdistelmissä ja elegantissa muotoilussa, jotka takaavat huomatuksi tulemisen.

DAY 1 (HOPEA)

DAY 1 (HOPEA)

SKU 30570818

Klassiset, hopeiset pilottikehykset, joissa ripaus feminiinistä pehmeyttä. Täydelliset naisellisille kasvoille, joiden takana piilottelee pieni kapinallinen. Sulavalinjaisia, elegantteja aisoja koristavat DAYn logot.

Tutustu kehykseen
DAY 10 (VIHREÄ KRISTALLI)

DAY 10 (VIHREÄ KRISTALLI)

SKU 30570924

Ajattomat, yhtä aikaa elegantit ja retrohenkiset kehykset, joissa väriyhdistelmänä ruskea ja vihreä. Mainio valinta, jos haet hienostunutta vaikutelmaa.

Tutustu kehykseen
DAY 12

DAY 12

SKU 30570931

Kehykset, jotka tihkuvat naisellista bisneslookia ja asennetta. Musta etuosa yhdistettynä kilpikonnakuvioituun yläreunaan ja kultakoristeltuihin aisoihin.

Tutustu kehykseen
DAY 12

DAY 12

SKU 30570948

Malli, joka ei jätä ketään kylmäksi. Ultracoolit, marmorinvalkoiset ja perhosenmuotoiset kehykset, joille kilpikonnakuvioitu yläreunus antaa vielä ekstrasäväyksen.

Tutustu kehykseen
DAY 13

DAY 13

SKU 30570955

Kasvon muotoja imartelevat, klassisen sulavalinjaiset ja naiselliset, perhosenmuotoiset asetaattikehykset, joiden leikkisä ja söpö väriyhdistelmä takaa katseiden kääntymisen.

Tutustu kehykseen
DAY 15

DAY 15

SKU 30570979

Nätit ja huolitellut, viininpunaiset kehykset, jotka huokuvat reipashenkistä amerikkalainen naapurintyttö -asennetta. Kokonaisuuden täydentävät mattavaaleanpunaiset aisat.

Tutustu kehykseen
DAY 16

DAY 16

SKU 30570986

Muodikkuutta ja asennetta uhkuvat, pyöreän naiselliset kehykset. Rohkean ronski vihreän ja ruskean väriyhdistelmä viestii täydellistä itsevarmuutta, johon mattavaaleanpunaiset aisat tuovat ripauksen naisellista söpöyttä.

Tutustu kehykseen