Diesel

Diesel

Brand Image

Uudet Diesel-merkkikehykset
Kahdet yksien hinnalla alk. 199 €

Vuonna 1978 perustettu Diesel pitää kunnia-asiana, että se on laadukas brändi, joka tuo odottamattomat yksityiskohdat nykyaikaisiin ja tyylikkäisiin malleihinsa. Dieselin farkku, rock ja biker sekä sotilaalliset teemat ovat innoittaneet näitä kehyksiä miehille ja naisille.

Kaikki kehykset ovat olemukseltaan netraaleja, maastoutuvissa väreissä, joissa on aisojen päässä yksityiskohtana upotettu "D".

DL5208

SKU 30564992

Näissä musta-khaki -kehyksissä sotilaallinen kohtaa marmorin. Kiillotettua, jet-musta-asetaattia täydentää sisäisäinen marmoripinnoite ohimoilla sekä aisojenpäissä.

Tutustu kehykseen

DL5169

SKU 30564954

Nämä tumman denimin siniset ja hopeiset kehykset vie sinut aamusta iltaan. Harjattu metalli yhdistyy ohimoilla asetaattimuovisiin aisoihin. Ulkonäkö on viimeistelty hopealla Diesel-brändillä.

Tutustu kehykseen

DL5242

SKU 30565456

Tummat kilpikonnakuosiset kehykset, joissa on upotettu silta. Nämä kehykset uhkuvat laatua. Ohimoilla on mattapintainen Diesel logo, joka on rajattu kiillotetusta asetaatista hopeisella yksityiskohdalla.

Tutustu kehykseen

DL5240

SKU 30565036

Nämä petroolin-siniset, läpinäkyvät kehykset ovat ottaneet vaikutteita Dieselin denim vaatteista. Mattapintainen asetaattimuovi ja kiillotetut viistetyt metalliosat luovat mielenkiintoista kontrastia.

Tutustu kehykseen