easybuy-kestotilaus

easybuy - automaattinen uusintatilaus

easybuy on Specsaversin kestotilauspalvelu, joka tuo sinulle piilolinssit kotiin toimitettuna toiveidesi mukaan. Kun teet tilauksen voit valita, kuinka usein haluat uusia tilauksesi. Voit milloin tahansa muuttaa tilauksesi tietoja tai poistaa palvelun käytöstä. 

Ota käyttöön easybuy-kestotilaus ja varmistat, että sinulla on aina piilolinssejä saatavilla.

Easybuy-asiakkaiden edut:

  • Tilauksen automaattinen uusinta
  • 10% alennus normaalihinnoista ensimmäisestä uusintatilauksesta alkaen 
  • Ilmainen toimitus ensimmäisestä uusintatilauksesta alkaen 
  • Ilmainen piilolinssikontrolli  
  • Ilmaiset silmälasit kahden vuoden välein (arvo 59 €)

Kenelle easybuy-kestotilaus sopii? 

easybuy-palvelu sopii kaikille, jotka käyttävät piilolinssejä. Huolimatta siitä, käytätkö piilolinssejä päivittäin tai silloin tällöin esimerkiksi urheillessa, on mukavaa, että piilolinssit toimitetaan suoraan kotiin. Varsinkin satunnaisesti piilolinssejä käyttävällä voivat linssit loppua huomaamatta. easybuy-kestotilaajana huolehdit, että linssejä on aina saatavilla.

Miten easybuy-kestotilaus toimii? 

easybuy-kestotilaajana päätät itse, kuinka usein lähetämme sinulle uuden piilolinssitoimituksen. Ensimmäistä tilausta tehdessäsi valitset toimitettavat tuotteet ja toimitusten aikavälin. Maksu tapahtuu luottokortilla. Saat sähköpostimuistutuksen viikkoa ennen jokaista uusintatilausta. 

Helppoa ja joustavaa - muuta tai lopeta milloin tahansa

Voit muuttaa toimitettavia tuotteita sekä toimitusten aikaväliä milloin tahansa käyttäjätilisi kautta. Et myöskään sitoudu easybuy-kestotilaukseen määräajaksi, vaan voit lopettaa uusintatilaukset kun itse haluat. 

Huolehdimme silmistäsi

Jopa aktiiviset piilolinssien käyttäjät tarvitsevat myös silmälasit. Siksi tarjoamme easybuy-kestotilaajille ilmaiset silmälasit kahden vuoden välein. Myös säännölliset piilolinssikontrollit ovat silmien hyvinvoinnille tärkeitä ja easybuy-kestotilaajana ilmaiset kontrollit kuuluvat vuosittaisiin etuihisi.  

Tutustu piilolinssivalikoimaamme verkkokaupassa

 

Ostoehdot

 Katso täältä easybuy-kestotilaukset ostoehdot