easybuy-kestotilaus

easybuy - automaattinen ja joustava piilolinssien kestotilaus

easybuy on Specsaversin kestotilauspalvelu, joka tuo sinulle piilolinssit toimitettuna toiveidesi mukaan. Kun aloitat tilauksen, voit valita, kuinka usein ja minkä verran linssejä sinulle lähetetään. Voit milloin tahansa muuttaa tilauksesi tietoja tai poistaa palvelun käytöstä. 

Ota käyttöön easybuy-joustava easybuy-kestotilaus ja varmistat, että sinulla on aina piilolinssejä saatavilla.

Easybuy-asiakkaiden edut:

  • 10% alennus hinnoista, myös kampanjahinnoista (ensimmäisestä uusintatilauksesta alkaen) 
  • Ilmainen toimitus (ensimmäisestä uusintatilauksesta alkaen) 
  • Ilmainen piilolinssikontrolli kerran vuodessa 
  • Tilauksen automaattinen uusinta
  • Ilmaiset silmälasit kahden vuoden välein (arvo 59 €) tai vastaava alennus kahden vuoden välein

Kenelle easybuy-kestotilaus sopii? 

easybuy-palvelu sopii kaikille, jotka käyttävät piilolinssejä. Käytitpä piilolinssejä päivittäin tai satunnaisesti, on kätevää, että piilolinssit toimitetaan automaattisesti, haluamallasi toimitusvälillä, suoraan postilaatikkoosi tai postiin. Varsinkin satunnaisesti piilolinssejä käyttävällä voivat linssit loppua huomaamatta. easybuy-kestotilaajana varmistat, että linssejä on aina saatavilla.

Miten easybuy-kestotilaus toimii? 

easybuy-kestotilaus on helppo aloittaa. Valitse ensin haluamasi piilolinssit https://www.specsavers.fi/piilolinssit, syötä voimakkuutesi ja jatka ostoskoriin. Ostokorissa pääset valitsemaan easybuy-tilauksen ja itsellesi sopivimman tilausvälin seitsemästä vaihtoehdosta 1-12 kuukauden väliltä. Voit muuttaa tilaustasi joustavasti käyttäjätililläsi milloin vain.

easybuy-tilauksen maksu tapahtuu luottokortilla. Sinun tarvitsee vain hyväksyä, että Specsavers saa veloittaa tilauksesi luottokortiltasi. Järjestelmä kysyy tätä lupaa sinulta automaattisesti. Saat sähköpostimuistutuksen viikkoa ennen jokaista uusintatilausta ja pystyt helposti muokkaamaan tilaustasi ennen tuotteiden toimitusta. easybuy-asiakas saa aina linssien hinnasta 10% lisäalennuksen (myös kampanjoista) ja toimitus on ilmainen – molemmat edut ovat voimassa ensimmäisestä uusintatilauksesta alkaen.  

 

Helppoa ja joustavaa - muuta tai lopeta milloin tahansa

Voit muuttaa toimitettavia tuotteita, seuraavaa tilauspäivää sekä toimitusten aikaväliä milloin tahansa käyttäjätilisi kautta. Et myöskään sitoudu easybuy-kestotilaukseen määräajaksi, vaan voit lopettaa uusintatilaukset juuri silloin kun itse haluat. 

Huolehdimme silmistäsi

Myös aktiivinen piilolinssien käyttäjä tarvitsee silmälasit. Siksi tarjoamme easybuy-kestotilaajille ilmaiset silmälasit (arvo 59 € tai vastaava alennus) kahden vuoden välein. Myös säännölliset piilolinssikontrollit ovat silmien hyvinvoinnille tärkeitä ja easybuy-kestotilaajana ilmainen kontrolli (norm. 29 €) kuuluu vuosittaisiin etuihisi. Oma Specsavers-liikkeesi on valmiina auttamaan sinua missä tahansa näkemiseen ja silmien hyvinvointiin liittyvässä asiassa.  

Tutustu piilolinssivalikoimaamme verkkokaupassa

Ostoehdot

Katso täältä easybuy-kestotilaukset ostoehdot