Pääosassa GANT -merkkikehykset

Gant

Pääosassa Gantin silmälasit

Uusi mallisto
Valitse 2 Maksa 1 alk. 199 €

GANT on perinteikäs brändi, jolla on menestyksekäs historia. Aina varhaisista vuosistaan lähtien merkki on ollut tae laadusta, aitoudesta ja uskottavuudesta. Noustuaan miesten kauluspaitojen valmistajana laatujohtajien joukkoon, GANT on laajentanut valikoimansa kattamaan paitsi miesten myös naisten ja lasten vaatetuksen. Tänä päivänä GANTin nimellä löytyykin laaja valikoima laatutuotteita kelloista jalkineisiin ja alusvaatteistaan silmälaseihin.

Brändi on yhdistelmä yksityiskohtaista ammattitaitoa ja amerikkalaisen huoletonta tyylikkyyttä. Tämä brändin syvin olemus manifestoituu myös GANTin uudessa silmälasimallistossa, jonka kehyksissä brändin logo komeilee sekä saranoissa että sinisissä aisojen päissä. Yhä vielä, yli 60 vuotta sen jälkeen, kun GANTin ensimmäiset kauluspaidat valmistettiin, brändi julistaa silmälaseillaan samaa totuutta: kun kyse on GANTin tuotteista, vain paras kelpaa.

GANT GA4079-1

SKU 30706156

Ajattoman kilpikonnakuvioinnin päivitetty versio, jossa vaaleanpunaiseen on yhdistetty suklaanruskeaa. Syvät, kulmikkaat kehykset, joille pehmeästi kaartuva kulmakarvalinja antaa aimo annoksen naisellisuutta. Vaaleanpunaisia kylkiä koristavat pelkistetyt branditunnisteet.

Tutustu kehykseen

GANT GA3148-1

SKU 30706132

Tämä trendikkään pyöreä malli todistaa, että klassikkoon voi aina luottaa. Huippuohuet metallikehykset ovat tumman hopeiset, ja niiden etuosaa, siltaa ja kylkiä koristavat taidokkaat etsaukset. Kilpikonnakuvioidut, sinisellä tehostevärillä maustetut aisojen päät täydentävät kokonaisilmeen tuoden siihen kontrastia.

Tutustu kehykseen

GANT GA4082-1

SKU 30706187

Kauniin naiselliset, pehmeän kulmikkaat, vaaleanpunaiset ja modernin läpikuultavat asetaattikehykset. Kylkien ajatonta kilpikonnakuviointia täydentävät hunajaiset täplät, jotka istuvat ylellisiin, kullanhohtoisiin metallikoristeisiin.

Tutustu kehykseen

GANT GA3145-1

SKU 30706163

Tämä sulavalinjainen, kulmikas ja konstailemattoman tyylikäs kehysmalli myötäilee brandin vaatteista tuttua, selkeää ja vähäeleistä tyyliä. Ohuet, kiiltävät asetaattikehykset ovat kauttaaltaan asennetta uhkuvan mustat. Kokonaisuuden täydentävät kylkien yksinkertaiset, harmaat detaljit.

Tutustu kehykseen