Pääosassa GANT -merkkikehykset

Gant

Pääosassa Gantin silmälasit

Uusi mallisto
Valitse 2 Maksa 1 alk. 199 €

GANT on perinteikäs brändi, jolla on menestyksekäs historia. Aina varhaisista vuosistaan lähtien merkki on ollut tae laadusta, aitoudesta ja uskottavuudesta. Noustuaan miesten kauluspaitojen valmistajana laatujohtajien joukkoon, GANT on laajentanut valikoimansa kattamaan paitsi miesten myös naisten ja lasten vaatetuksen. Tänä päivänä GANTin nimellä löytyykin laaja valikoima laatutuotteita kelloista jalkineisiin ja alusvaatteistaan silmälaseihin.

Brändi on yhdistelmä yksityiskohtaista ammattitaitoa ja amerikkalaisen huoletonta tyylikkyyttä. Tämä brändin syvin olemus manifestoituu myös GANTin uudessa silmälasimallistossa, jonka kehyksissä brändin logo komeilee sekä saranoissa että sinisissä aisojen päissä. Yhä vielä, yli 60 vuotta sen jälkeen, kun GANTin ensimmäiset kauluspaidat valmistettiin, brändi julistaa silmälaseillaan samaa totuutta: kun kyse on GANTin tuotteista, vain paras kelpaa.

GANT GA 4058-1

SKU 30470880

Haluatko näyttää yhtä coolilta kuin James Dean? Siinä tapauksessa nämä rohkeat, metalliyksityiskohdin koristellut asetaattikehykset ovat kuin tehdyt sinulle.

Tutustu kehykseen

GANT GA 3116-1

SKU 30470804

Vintage-tyyliä yhdistettynä katu-uskottavuuteen. Mustat kehykset, joissa asetaattimuovinen, ikonisella Gant-koristeella varustettu etuosa. Ohuet, kilpikonnan ruskeat aisat, joissa hienostunut Gantin logo.

Tutustu kehykseen

GANT GA 3121-1

SKU 30470828

Bisneslookia uhkuva klassikkomalli. Suuret, mattasiniset metallikehykset, jotka sopivat leveälle kasvotyypille. Ruskeat asetaattisangat, joissa näkyvä Gantin metallikuvio.

Tutustu kehykseen

GANT GA 4024-1

SKU 30470873

Kauniit ja huolitellut, sammaleenvihreät naisten kehykset, joiden lieriömäiset sangat ovat yhdistelmä metallia ja ruskeaa asetaattimuovia.

Tutustu kehykseen

GANT GA 4065-1

SKU 30470910

Tyylikkäät, teekupinmuotoiset naisten kehykset. Läpikuultava, syksyisen viininpunainen yleisväritys. Kilpikonnanruskeat aisat, joissa lisämausteena ohut Gantin logo.

Tutustu kehykseen

Pääosassa GANT -kehykset