On aika juhlia Specsaversin tyyliin

Valtavasti tuotteita vain kympillä

Specsavers on ollut Suomessa 10 vuotta ja haluamme juhlistaa syntymäpäiviämme 10 euron viikoilla. Poikkea siis lähimmässä liikkeessämme ja valitse hulppeasta valikoimastamme vakioyksitehosilmälasit tai piilolinssit vain 10 eurolla. Myös Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen saat juhlan kunniaksi kympillä. Ei hullummat kemut siis, joten tule hyödyntämään mahtavat tarjouksemme.

Muistathan, että meillä vakioyksiteholinssit sisältyvät aina hintaan.Varaa aika

Hyödynnä mahtavat tarjouksemme ja varaa aika täältä.

Kaipaatko kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Silmälasit vakioyksiteholinsseillä (1.5) alk. 10 € (norm. 19-59 €), piilolinssit alk. 10 €, 1 tarjous / asiakas. (3 kk EasyVision Lacrima Plus norm. 44 € tai kertakäyttöpiilolinssit 1 kk Easyvision Sential norm. 46 €), Optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus 10 € (norm. 29 €), mahdollinen piilolinssikontrolli hinnoitellaan erikseen. Tarjousta ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 –hinnoitteluun tai muihin tarjouksiin. Kampanja on voimassa 25.6.2017 asti. ©Specsavers 2017