Toiset silmälasit ilmaiseksi

Valitse 2 Maksa 1nyt alk. 29 €

Toiset silmälasit ilmaiseksi

Valitse 2 Maksa 1 (alk. 29 €) -tarjouksemme todella tarkoittaa sitä, mitä lupaa. Kun ostat silmälasit alkaen 29 € saat toisen, samanhintaisen tai edullisemman, parin kehyksineen, linsseineen ja samoilla lisämukavuuksilla veloituksetta. 

Toisin kuin jotkut muut markkinoilla olevat tarjoukset, tämä tarjous koskee KAIKKIA linssejä, myös monitehoja sekä ohennettuja ja pinnoitettuja linssejä. 

Valitse 2 Maksa 1 sopii täydellisesti sinulle, joka haluat useammat silmälasit. Arkeen tai juhlaan, TV:n katseluun tai autolla ajamiseen, konttorille tai bileisiin. Tai vaikka varalaseiksi sinulle, jolta lasit tuntuvat aina olevan hukassa.Varaa aika

Hyödynnä mahtavat tarjouksemme ja varaa aika täältä

 

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Ostaessasi silmälasit Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelun mukaisesti alk. 29 € (norm. 79 €), saat samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä kehyksen, samat linssit ja samat lisämukavuudet veloituksetta. Molemmat parit samalla reseptillä. Ei voi yhdistää tarjouksiin. ©2018 Specsavers.