Toiset silmälasit ilmaiseksi

Valitse 2 Maksa 1 nyt alk. 29 €

Toiset silmälasit ilmaiseksi

Valitse 2 Maksa 1 (alk. 29 €) -tarjouksemme todella tarkoittaa sitä, mitä lupaa. Kun ostat silmälasit alkaen 29 € saat samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä kehyksen, samat linssit ja samat lisämukavuudet veloituksetta.

Toisin kuin jotkut muut markkinoilla olevat tarjoukset, tämä tarjous pitää sisällään KAIKKI linssit, myös monitehot (alk. 99 €) sekä ohennetut ja pinnoitetut linssit.

Valitse 2 Maksa 1 hinnoitteluesimerkki

Ensimmäiset silmälasit

Kehykset
29 €
Vakioyksiteholinssit
0 €
Ohennus 1.6. heijastamattomalla ja likaa hylkivällä pinnalla
120 €
Yhteensä
149 €

Toiset silmälasit

Kehykset 29 €
0 €
Vakioyksiteholinssit
0 €
Ohennus 1.6. heijastamattomalla ja likaa hylkivällä pinnalla 120 €
0 €
Yhteensä
0 €
Säästä
149 €

Valitse 2 Maksa 1 sopii täydellisesti sinulle, joka haluat useammat silmälasit. Arkeen tai juhlaan, TV:n katseluun tai autolla ajamiseen, konttorille tai bileisiin. Tai vaikka varalaseiksi sinulle, jolta lasit tuntuvat aina olevan hukassa.

Lisäksi saat Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen veloituksetta, kun ostat silmälasit. Varaa aika alta.Varaa aika

Hyödynnä mahtavat tarjouksemme ja varaa aika täältä

Kaipaatko kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Ostaessasi silmälasit Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelun mukaisesti alk. 29 € (norm. 79 €), saat samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä kehyksen, samat linssit ja samat lisämukavuudet veloituksetta. Molemmat parit samalla reseptillä. Optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus (arvo 29 €) veloituksetta, kun ostat silmälasit. Optikko ei voi itsenäisesti määrätä silmälaseja henkilölle, jolla on todettu silmäsairaus tai jolle on tehty silmiin kohdistuva leikkaus. Ei voi yhdistää tarjouksiin. Tarjous voimassa 18.11.2018 asti.  ©2018 Specsavers.