Valitse 2 Maksa 1 nyt alk. 79 €

Valitse 2 Maksa 1 nyt alk. 79 €

Kahdet lasit. Yksi hinta.

Kevät koittaa, oletko valmis?

Kun ostat silmälasit alkaen 79 euron hintaryhmästä, saat toiset silmälasit kaupan päälle samasta tai edullisemmasa hintaryhmästä. Toisiksi laseiksi voit valita myös aurinkolasit omilla vahvuuksillasi.

Kesä on aivan nurkan takana ja meiltä löydät kauden kuumimmat aurinkolasitrendit. Hyödyntäessäsi Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelun, voit valita toisiksi laseiksi aurinkolasit vahvuuksilla - samalla saat aurinkolaseihisi värin ja 100% UV-suojan veloituksetta. Voit tutustua upeaan aurinkolasivalikoimaamme liikkeissämme tai tutkia vaihtoehtoja kotisivullamme.Kokeile kehyssivujemme virtuaalista sovitusta ja testaa, miten eri aurinkolasit istuvat kasvoillesi. Yhdistele kehyksiä, sävytettyjä linssejä ja luo oma täydellinen aurinkolasityylisi.

Tarjous koskee yksiteho-, moniteho ja aurinkolaseja. Vakioyksiteholinssi sisältyy aina hintaan. Poikkea siis myymälässämme päivittämässä tyylisi huippuedullisesti. Varaa aika alta.


Näkösi on tärkeimpiä aistejasi. Suosittelemmekin säännöllistä näöntutkimuksessa käymistä silmiesi ja näkösi hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi, myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ei piilotettuja lisämaksuja

Hyödyntäessäsi Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelun alk. 79 €, saat silmälasit tai aurinkolasit vahvuuksilla kaupan päälle joko samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä. Hintaan sis. vakioyksiteholinssit (1.5). Valitessasi toiset lasit aurinkolasivalikoimasta omilla vahvuuksilla, saat niihin värin ja 100 % UV-suojan veloituksetta. Muut linssit ja lisämukavuudet hinnaston mukaan. Molemmat parit samalla reseptillä. ©2020 Specsavers.