Valitse 2 Maksa 1 alk. 29 €

Valitse 2 Maksa 1alk. 29 €

Yhdet minulle, toiset sinulle
 

Osta kahdet silmälasit yksien hinnalla alk. 29 € ja anna toiset ystävällesi

Kun ostat silmälasit alkaen 29 euron hintaryhmästä (norm. 79 €), saat toiset silmälasit kaupan päälle, jotka voit valita itsellesi tai antaa ystävällesi lahjakorttina.

Vakioyksiteholinssit sisältyvät aina molempien silmälasien hintaan. Poikkea siis myymälässämme päivittämässä tyylisi huippuedullisesti ja ilahduta samalla ystävääsi. Varaa aika alta.


Näkösi on tärkeimpiä aistejasi. Suosittelemmekin säännöllistä näöntutkimuksessa käymistä silmiesi ja näkösi hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta. 

 

Ostaessasi silmälasit Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelun mukaisesti alk. 29 € (norm. 79€) sisältäen vakioyksiteholinssit (1.5), saat toiset silmälasit samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä veloituksetta. Muut linssit ja lisämukavuudet hinnaston mukaan. Toisen silmälasiparin voit antaa ystävälle tai käyttää itse. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Tarjous voimassa 15.9.2019 asti. ©2019 Specsavers.