Yli 60-vuotiaille ilmainen näöntutkimus

Mahtava etu yli 60-vuotiaille

Kokonaisvaltainen näöntutkimus on tutustumisen arvoinen

Kokonaisvaltainen näöntutkimus on monipuolinen tutkimus, jossa tutkitaan paitsi näkösi myös silmiesi yleistä terveydentilaa.

Mitä Kokonaisvaltainen näöntutkimus tarkoittaa

Kokonaisvaltainen näöntutkimus on edistyksellinen näöntutkimus, joka sisältää myös silmien terveystarkastuksen. Normaalin näöntutkimuksen lisäksi mittaamme silmiesi paineen ja otamme silmistäsi digitaaliset silmänpohjakuvat. Tämän ansiosta optikkomme pystyvät havaitsemaan varhiaset merkit mahdollisen silmänpainetaudin ja silmänpohjan rappeuman eli glaukooman kaltaisista silmäsairauksista, ja jopa verenpainetaudista sekä diabeteksesta. Havaintojensa pohjalta optikko tekee arvion silmiesi terveydentilasta. Hän ei kuitenkaan tee varsinaista diagnoosia, vaan ohjaa sinut silmälääkärin vastaanotolle, mikäli havaitsee jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Lopullisen diagnoosin tekee aina silmälääkäri.  

Kokonaisvaltainen näöntutkimus sisältää:

- Esitutkimuksen

- Henkilökohtaisen näkötilanteen kartoituksen

- Taittovirheiden määrityksen

- Digitaalisen silmänpohjakuvauksen

- Silmänpaineen mittauksen

- Silmien terveydentilan arvioinnin

- Kirjallisen silmälasireseptin


Varaa aika

Hyödynnä huimat tarjouksemme ja varaa aika täältä

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Yli 60-vuotiaille optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus 0 € (norm. 29 €) saatavilla kaikista Specsavers Optikko –liikkeistä. Optikko ei voi itsenäisesti määrätä silmälaseja henkilölle, jolla on todettu silmäsairaus tai jolle on tehty silmiin kohdistuva leikkaus. ©Specsavers 2017