Yli 60 -vuotiaille ilmainen Kokonaisvaltainen näöntutkimus

Elämä alkaa 60-vuotiaana

60 vuotta täytettyäsi saat Specsavers Optikolta Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen ilmaiseksi - AINA!

Fiksua, eikö?

Lue lisää ainutlaatuisesta Kokonaisvaltaisesta näöntutkimuksestamme, johon kuuluu mm. silmänpohjankuvaus.

Varaa heti oma aikasi! Löydät lähimmän liikkeen tästä.

Säännölliset näöntutkimukset ovat olennainen osa hyvää näönhuoltoa, etenkin kun ikää alkaa karttua ja näköön liittyvät ongelmat lisääntyä. Specsavers Optikon asiantunteva ja osaava henkilökunta auttaa löytämään ratkaisun Sinun näkemisesi ja elämäntilanteesi tarpeisiin.

Mikäli tarvitset silmälaseja, Specsavers Optikolta löydät laajan valikoiman tyylikkäitä ja edullisia silmälaseja joista valita.

Henkilökuntamme auttaa Sinua löytämään omille kasvoillesi ja omiin tarpeisiisi sopivat kehykset. Kaikkiin kehyshintoihimme sisältyy vakioyksiteholinssit.

Tarvitsetko monitehosilmälasit?

Vuosien karttuessa moni alkaa huomaamaan ikänäön kehittymisen. Tällöin voit havaita lähelle näkemisen vaikeutuvan esimerkiksi lukiessasi ja tarkentaminen lähi- ja kaukokohteiden välillä saattaa tuntua hankalalta. Monitehosilmälasit voivat auttaa tämän kaltaisissa ongelmissa, ja voit taas nauttia täysin siemauksin elämästä ja näkemisestä!

Hinnoittelun ehdot

Optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus ilmaiseksi (arvo 29 €) yli 60 -vuotiaille. 

Optikko ei voi itsenäisesti määrätä silmälaseja henkilölle, jolla on todettu silmäsairaus tai jolle on tehty silmiin kohdistuva leikkaus.