Nyt 100% AITO Valitse 2 Maksa 1 - saat toiset silmälasit ILMAISEKSI - ilman lisäkuluja!

Ei piilotettuja lisämaksuja

Specsaversilla kahdet yksien hinnalla todella on kahdet yksien hinnalla. Osta vähintään 59 euroa maksavat silmälasit ja valitse niihin mikä tahansa linssivaihtoehdoistamme (hinnaston mukaan) – saat toisen, samanhintaisen tai edullisemman, parin kehyksineen ja linsseineen täysin ilmaiseksi. Toisin kuin jotkut muut markkinoilla olevat tarjoukset, tämä pitää sisällään KAIKKI linssit, kuten monitehot sekä ohennetut ja pinnoitetut linssit.

Poikkea liikkeessämme jo tänään ja osta kahdet yksien hinnalla alk. 59 €. Varaa aika alta.


Ei piilotettuja lisämaksuja

Osta

OSULLIVAN

OSULLIVAN

59 €

Saat

SUN RX 143

SUN RX 143

59 € 0 €


Varaa aikka

Hyödynnä mahtava tarjouksemme ja varaa aika täältä.

Kaipaatko kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Ostaessasi silmälasit Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelun mukaisesti alk. 59 €, (norm. alk. 79 €) saat edullisemman parin ilmaiseksi, riippumatta valitsemastasi linssivaihtoehdosta tai lisämukavuuksista.Hintaan sis. vakioyksiteholinssit (1.5), väri ja UV-suoja (aiemmin väri ja UV-suoja yht. 40 €). Molemmat parit samalla reseptillä. Mahdollinen näöntutkimus hinnoitellaan erikseen. Kampanja voimassa 14.5.2017 asti. ©Specsavers 2017.