Design-silmälasit puoleen hintaan

ALE -50%

design-silmälasiostoksen loppusummasta

ALE -50% design-silmälasiostoksen loppusummasta

Juuri nyt on hyvä aika päivittää silmälasit, sillä saat -50% alennuksen design-silmälasiostoksestasi alkaen 149€. 

Alennuksen saat ostoksen loppusummasta sisältäen linssit ja lisämukavuudet. Poikkea siis liikkeessämme ja valitse itsellesi design-silmälasit puoleen hintaan. 

Tutustu laajaan design-kehysvalikoimaamme täällä.

 


Varaa aika

Hyödynnä huimat tarjouksemme ja varaa aika täältä

 

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Tarjous koskee design-silmälaseja alk. 149 €. Alennus -50 % annetaan ostoksen loppusummasta. Ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun, Yksien silmälasien ostajan etuun, tarjouksiin eikä tarjous koske Balmain- ja Boss Orange -kehyksiä. Tarjous voimassa kaikissa Specsavers Optikko -liikkeissä 20.1.2019 asti ja koskee vain uusia tilauksia. ©2019 Specsavers