ALE - 50%

Silmälasit puoleen hintaan 

Specsaversilla on aina edullista, mutta huipputarjouksemme ansiosta vielä tavallistakin edullisempaa. Nyt saat nimittäin -50% alennuksen silmälasiesi loppusummasta.

Tarjous koskee silmälaseja kehyshintaryhmästä alkaen 99 €. Alennuksen saat ostoksen loppusummasta ja se sisältää myös linssit ja lisämukavuudet. Poikkea siis liikkeessämme ja valitse itsellesi silmälasit puoleen hintaan. Varaa aika alta.

Seuraava esimerkki havainnollistaa, kuinka paljon voit tarjouksemme ansiosta säästää:

ESIM.
Kehykset129 €
Tailormade teräväpiirto moniteholinssit350 €
Ohennus 1.6 heijastamattomalla ja likaa hylkivällä pinnalla110 €
Yht.589 €
ALENNUS -50%= 294,50 €

Näkösi on tärkeimpiä aistejasi. Suosittelemmekin säännöllistä näöntutkimuksessa käymistä silmiesi ja näkösi hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Kaipaatko kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Alennus -50 % annetaan ostoksen loppusummasta sisältäen linssit ja lisämukavuudet, kun ostat kehykset alk. 99 €. Ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun, Yksien silmälasien ostajan etuihin, muihin tarjouksiin eikä tarjous koske Viktor&Rolf-kehyksiä. Tarjous voimassa kaikissa Specsavers Optikko -liikkeissä 22.9.2019 asti ja koskee vain uusia tilauksia. ©2019 Specsavers