ALE -50% linsseistä ja lisämukavuuksista

ALE -50 %

linsseistä ja lisämukavuuksista
 

ALE -50 % linsseistä ja lisämukavuuksista

Specsaversilla on aina edullista, mutta huipputarjouksemme ansiosta vielä tavallistakin edullisempaa. Nyt saat nimittäin 50% alennuksen kaikista linsseistä ja lisämukavuuksista. Alennus koskee yksiteholinssejä ja moniteholinssejä, sekä kaikkia lisämukavuuksia esim. ohennus. Mikä parasta - saat alennuksen, kun ostat mitkä tahansa normaalihintaiset kehykset. Tutustu laajaan kehysvalikoimaamme ja varaa aika.

ESIM.

Kehykset
99 €
Elite moniteholinssit
260 €
Ohennus 1.6 heijastamattomalla ja likaa hylkivällä pinnalla
110 €
Yhteensä
469 €
LINSSIT JA LISÄMUKAVUUDET -50%
-185 €
Yhteensä
284 €


Varaa aika

Hyödynnä mahtavat tarjouksemme ja varaa aika täältä

 

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

 

Alennus -50 % annetaan kaikista linsseistä ja lisämukavuuksista, kun ostat normaalihintaiset kehykset. Ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun, Yksien silmälasien ostajan etuihin eikä muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa kaikissa Specsavers Optikko -liikkeissä 23.6.2019 asti ja koskee vain uusia tilauksia. ©2019 Specsavers