Mahtavia tarjouksia yksi - ja monitehosilmälaseista

Specsaversin uusin huipputarjous

Nyt jos koskaan kannattaa ostaa yksi- tai monitehosilmälasit! Kun ostat meiltä monitehosilmälasit alk. 59 euron kehyshintaryhmästä vakiomoniteholinsseillä (70 €) sekä ohennuksen ja likaa hylkivän kova- ja heijastuksenestopinnan (norm. 120 €) saat ne erikoishintaan yhteensä 149 €. Säästät 100 euroa. 

Jos taas ostat vakioyksitehosilmälasit (1.5) alk. 19 euron kehyshintaryhmästä sekä ohennuksen ja likaa hylkivän kova- ja heijastuksenestopinnan (norm. 120 €) saat ne erikoishintaan yhteensä alk. 99 €.

Tartu siis tarjoukseen ja varaa aikasi Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseen



Varaa aika jo tänään

Hyödynnä huimat tarjouksemme ja varaa aika täältä

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Ostaessasi silmälasit sis. vakioyksiteholinssit (1.5), alk.19 € sekä ohennuksen ja likaa hylkivän kova- ja heijastuksenestopinnan (norm. 120 €) saat ne erikoishintaan yhteensä alk. 99 €. Ostaessasi kehykset (alk. 59 €) vakiomoniteholinsseillä (70 €) sekä ohennuksen ja likaa hylkivän kova- ja heijastuksenestopinnan (norm. 120 €) saat ne erikoishintaan yhteensä 149 €. Ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun tai tarjouksiin. Tarjous voimassa 22.10.2017 asti. ©2017 Specsavers.