Black Week Specsaversilla

ALE -50%

silmälasiostoksen loppusummasta

ALE -50% silmälasiostoksen loppusummasta

Specsaversilla on aina edullista, mutta Black Weekin kunniaksi vielä tavallistakin edullisempaa. Nyt saat nimittäin -50% alennuksen silmälasiostoksen loppusummasta. 
Tarjous koskee kehyshintaryhmää alkaen 99 €. Alennuksen saat ostoksen loppusummasta ja se sisältää myös linssit ja lisämukavuudet. 

Me Specsaversilla uskomme mojoviin alennuksiin ja siksi meillä Black Week kestää kaksi viikkoa.
Poikkea siis liikkeessämme ja valitse itsellesi silmälasit 50% alennuksella. Varaa aika näöntutkimukseen pian!

Tutustu laajaan kehysvalikoimaamme täällä.

 


Varaa aika

Hyödynnä huimat tarjouksemme ja varaa aika täältä

 

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Tarjous koskee kehyshintaryhmää alk. 99 €. Alennus annetaan ostoksen loppusummasta sis. linssit ja lisämukavuudet. Ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun, Yksien silmälasien ostajan -etuun tai tarjouksiin. Tarjous ei koske Boss Orange- ja Balmain-kehyksiä. Tarjous voimassa kaikissa Specsavers Optikko -liikkeissä 2.12.2018 asti. ©2018 Specsavers