-100 € alennus design-silmälaseista

-100 € alennus design-silmälaseista

Tingi hinnasta, älä tyylikkyydestä

-100 € alennus design-silmälaseista

Specsaversilta löydät tyyliä aina edullisesti ja design-silmälasialen ansiosta vieläkin edullisemmin. Nyt saat 100 euron alennuksen kymmenistä laajan brandivalikoimamme mallistoista mm. Ivana Helsinki, Tommy Hilfiger, DAY BIRGER ET MIKKELSEN, Lacoste ja Converse. Se tarkoittaa huikean edullisia design-silmälasihintoja alk. 49 € (norm. alk. 149 €). Vakioyksiteholinssit sisältyvät aina hintoihin. Tarjous on voimassa 4.8. asti. 

Poikkea siis jo tänään valitsemassa itsellesi persoonaasi korostavat silmälasit alennettuun hintaan. Voit varata ajan Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseen alta.Meillä on valtava määrä merkkikehyksiä valikoimassamme, katso joitain niistä alla

Karen Millen
Karl Lagerfeld
Tommy Hilfiger
Converse
Tiger of Sweden
Ivana Helsinki

Varaa aika

Hyödynnä mahtavat tarjouksemme ja varaa aika täältä

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Hinnoittelun ehdot

Tarjous koskee design-silmälaseja alk. 149 €. Alennus -100 € annetaan ostoksen loppusummasta. Ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun, Yksien silmälasien ostajan etuihin tai muihin tarjouksiin, eikä tarjous koske Kenzo- ja Marc Jacobs -kehyksiä. ©2019 Specsavers.