Osta kahdet design-silmälasit alk. 99 € - saat kaksi tyyliä yhden hinnalla

Kahdet design- silmälasit yksien hinnalla alk. 99 €

Valitse kehykset laajasta ale valikoimastamme

Nyt saat kahdet tyylikkäät design-silmälasit yksien hinnalla yhteensä alkaen 99 € (norm. alk. 149 €). Meidän kahdet yksien hinnalla tarkoittaa sitä, mitä lupaa. Saat toisen parin ilmaiseksi samoilla lisämukavuuksilla. 

Meillä Specsaversilla on aina laaja valikoima silmälaseja ja aurinkolaseja, joista valita. Valikoimissamme on myös trendikkäitä design-malleja mm. Tommy Hilfiger, Converse, Tiger of Sweden ja Karl Lagerfeld.

Muistathan, että Specsaversilla vakioyksiteholinssit sisältyvät aina hintaan. Poikkea siis myymälässämme päivittämässä tyylisi huippuedullisesti. Varaa aika alta.Meillä on valtava määrä merkkikehyksiä valikoimassamme, katso joitain niistä alla


Varaa aika

Hyödynnä huimat tarjouksemme ja varaa aika täältä

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Ostaessasi design-silmälasit vakioyksiteholinsseillä Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelun mukaisesti alk. 99 € (norm. alk. 149-199 €, rajattu valikoima), saat samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä kehyksen, samat linssit ja samat lisämukavuudet veloituksetta. Tarjous voimassa 18.2.2018 asti. ©2018 Specsavers