Heittäydy tyylikkääksi

Kahdet design- silmälasit yksien hinnalla alk. 149 €

Valitse kehykset laajasta valikoimastamme

Meiltä saat kahdet tyylikkäät design-silmälasit yksien hinnalla yhteensä alkaen 149 €.  Specsaversilla kahdet yksien hinnalla tarkoittaa sitä, mitä lupaa. Saat toisen parin ilmaiseksi samoilla lisämukavuuksilla. 

Silmä- ja aurinkolasien lisäksi valikoimissamme on paljon trendikkäitä design-kehysmallistoja kuten Kylie, Ivana Helsinki, Diesel, Tiger of Sweden, DAY, Tommy Hilfiger, Converse, ja Gant.

Muistathan, että Specsaversilla vakioyksiteholinssit sisältyvät aina hintaan. Poikkea siis myymälässämme päivittämässä tyylisi edullisesti. Nyt saat optikon Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen veloituksetta, kun ostat silmälasit. Varaa aika alta.Meillä on valtava määrä merkkikehyksiä valikoimassamme, katso joitain niistä alla


Varaa aika

Hyödynnä mahtavat tarjouksemme ja varaa aika täältä.

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Ostaessasi design-silmälasit Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelun mukaisesti alkaen 149 €, saat samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä kehyksen, samat linssit ja samat lisämukavuudet veloituksetta. Molemmat parit samalla reseptillä.  Optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus (arvo 29 €) veloituksetta, kun ostat silmälasit. Optikko ei voi itsenäisesti määrätä silmälaseja henkilölle, jolla on todettu silmäsairaus tai jolle on tehty silmiin kohdistuva leikkaus. Ei voi yhdistää tarjouksiin. Tarjous voimassa 18.11.2018 asti. ©2018 Specsavers.