Aurinkolasit kaupan päälle, kun ostat silmälasit

Valitse 2 Maksa 1nyt alk. 29 €

 

Aurinkolasit kaupan päälle, kun ostat silmälasit

Kun ostat silmälasit alkaen 29 euron hintaryhmästä, saat nyt kaupan päälle joko aurinkolasit omilla vahvuuksillasi tai silmälasit.

 

Tarjous on omiaan sinulle, joka tarvitset silmälasit ja aurinkolasit tai kahdet silmälasit. Juuri nyt liikkeissämme on laaja valikoima aurinkolaseja vahvuuksilla. Korosta tyyliäsi eri muotoisilla aurinkolaseilla ja yhdistele niihin eri värisiä linssejä.

Tarjous koskee yksiteho-, moniteho- ja ohennettuja linssejä sekä aurinkolaseja vahvuuksilla. Vakioyksiteholinssit sisältyvät aina hintaan. Tule siis valitsemaan juuri sinulle sopiva kesätyyli – juuri sinulle sopivaan hintaan. Varaa aika alta. 

 Varaa aika

Hyödynnä mahtavat tarjouksemme ja varaa aika täältä

 

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Ostaessasi silmälasit Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelun mukaisesti alk. 29 € (norm. 79 €), saat aurinkolasit vahvuuksilla tai silmälasit kaupan päälle joko samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä. Hintaan sis. vakioyksiteholinssit (1.5). Valitessasi toiset lasit aurinkolasivalikoimasta omilla vahvuuksilla, sisältyy niihin myös väri ja 100% UV-suoja veloituksetta. Väri ja 100 % UV-suoja veloituksetta myös valittaessa aurinkolaseiksi normaalit silmälasikehykset. Muut linssit ja lisämukavuudet hinnaston mukaan. Molemmat parit samalla reseptillä. Ei voi yhdistää Yksien silmälasien ostajan etuihin tai muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa 5.5.2019 asti. ©2019 Specsavers.