Tarkasta näkösi ja silmiesi terveys

Ilmainen näöntutkimus yli 60-vuotiaille

Silmäsi kertovat terveydentilastasi

Me Specsaversilla tarkastamme samalla kertaa sekä näkösi että silmiesi terveyden. Jos olet yli 60-vuotias, saat optikon Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen ilmaiseksi.

Erikoiskoulutettujen optikkojemme suorittama Kokonaisvaltainen näöntutkimus sisältää digitaalisen silmänpohjakuvauksen ja silmänpainemittauksen, joiden ansiosta pystymme paitsi arvioimaan paremmin näkösi myös havaitsemaan varhaiset merkit mm. glaukoomasta, kohonneesta verenpaineesta ja diabeteksesta.

Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme sisältää:

  • Esitutkimuksen
  • Henkilökohtaisen näöntarkastuksen
  • Digitaalisen silmänpohjakuvauksen
  • Silmänpainemittauksen
  • Yleisen silmien terveydentilan arvioinnin
  • Taittovirheiden määrityksen
  • Kirjallisen silmälasireseptin

Varaa aika

Specsaversilta löydät aina parhaat tarjoukset, joten äläpä jahkaile. Varaa aika Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseen jo tänään alla olevasta linkistä.

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Yli 60-vuotiaille optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus 0 € (arvo 29 €) saatavilla kaikista Specsavers Optikko –liikkeistä. Optikko ei voi itsenäisesti määrätä silmälaseja henkilölle, jolla on todettu silmäsairaus tai jolle on tehty silmiin kohdistuva leikkaus. ©Specsavers 2018.