Kahdet lasten silmälasit yksien hinnalla alk. 89 €

Kahdet lasten silmälasityksien hinnalla alk. 89 €

Kahdet lasten silmälasit yksien hinnalla alk. 89 € - toinen pari saatavana myös aurinkolaseina

Specsaversilta saat myös kahdet lasten silmälasit yksien hinnalla. Valitse silmälasit 89 euron tai sitä korkeammasta hintaryhmästä, ja saat toiset silmälasit samasta hintaryhmästä veloituksetta. Hintaan sisältyy aina vakioyksiteholinssit molempiin silmälaseihin. Halutessasi saat toisen parin aurinkolaseina, jolloin lapsesi silmät saavat suojan myös kesän auringolta. Tutustu lasten aurinkolasivalikoimaan tästä. 

 

Onko sinulla kysymyksiä liittyen lasten näönhuoltoon? Ota yhteyttä liikkeeseemme, jossa asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään.

Voit varata näöntutkimusajan vaikka saman tien alta. 


Näkösi on tärkeimpiä aistejasi. Suosittelemmekin säännöllistä näöntutkimuksessa käymistä silmiesi ja näkösi hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Hinnoittelun ehdot

Valitse 2 Maksa 1 alk. 89 € sisältäen vakioyksiteholinssit (1.5). Muut linssit ja lisämukavuudet hinnaston mukaan. Toisen kehyksen voit valita samasta tai alemmasta hintaryhmästä. Molemmat silmälasit samalla reseptillä. Etua ei voi yhdistää tarjouksiin. ©Specsavers 2020.