Miksi maksaa liikaa Emporio Armani -silmälaseista?

Emporio Armani -silmälasit nyt saatavana Specsaversilta

Jo yli 30 vuoden ajan italialainen suunnittelija Giorgio Armani on kulkenut muodin eturintamassa huolettoman eleganteilla luomuksillaan. Nyt voit saada kahdet Emporio Armanin silmälasit yksien hinnalla, vakioyksiteholinssien kanssa. Malliston kaikki silmälasit ovat viimeistellyn tyylikkäitä, hienostuneita ja erittäin mukavia yllä. Valikoimaa riittää niin värien kuin mallienkin suhteen. Kiiruhda siis, sillä nämä tullaan viemään käsistä. Poikkea myymälässämme tutustumassa koko kehysmallistoomme.

Muistathan, että Specsaversilla vakioyksiteholinssit sisältyvät aina hintaan. Poikkea siis myymälässämme jo tänään ja valitse itsellesi kahdet Emporio Armanin silmälasit yksien hinnalla. Voit varata näöntutkimuksen alta.


Kahdet silmälasit yksien hinnalla

OSTA

OEA1005 54:17 140 MAT BLK RED

OEA1005 54:17 140 MAT BLK RED

99 €

SAAT

OEA3071 55:18 140 MAT BLK

OEA3071 55:18 140 MAT BLK

99 € 0 €


Varaa aika

Hyödynnä mahtava tarjouksemme ja varaa näöntutkimus täältä.

Kaipaatko kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Ostaessasi Emporio Armani -silmälasit Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelun mukaisesti vakioyksiteholinsseillä yht. 99 €, saat toisen parin kaupan päälle joko samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä. Muut linssit ja lisämukavuudet hinnaston mukaan. Tarjous voimassa 8.3.2017 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Molemmat parit samalla reseptillä. Ei voi yhdistää tarjouksiin. ©2017 Specsavers.