Miksi maksaa liikaa Ray-Ban-silmälaseista?

Ray-Ban-silmälasit nyt saatavana Specsaversilta

Ray-Ban on yksi kuuluisimmista ja cooleimmista design - ja silmälasibrändeistä maailmassa. Nyt saat Specsaversilta kahdet Ray-Banit yksien hinnalla, yksiteholinssien kanssa, alkaen 99 eurolla. Parhaista materiaaleista valmistettujen silmälasien muotoilussa näyttäytyy yli 75 vuoden kokemus ja perinne.

Pidä siis kiirettä, sillä saat kahdet Ray-Banit yksien hinnalla vain 5.2. asti. Tai niin kauan kuin varastoa riittää.

Muistathan, että Specsaversilla vakioyksiteholinssit sisältyvät aina hintaan. Poikkea siis luonamme vielä tänään ja valitse itsellesi kahdet Ray-Banit yksien hinnalla. Varaa aika alta.

Kehyksiä saatavana rajallinen määrä. Tervetuloa liikkeisiimme tutustumaan koko valikoimaan.


Kahdet silmälasit yksien hinnalla

OSTA

ORX2180V 49:21 145 TOR BWN

ORX2180V 49:21 145 TOR BWN

99 €

SAAT

ORX5154 49:21 140 SHY BLK SIL

ORX5154 49:21 140 SHY BLK SIL

99 € 0 €


Varaa aika

Hyödynnä tarjouksemme ja varaa aika täältä.

Kaipaatko kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Ostaessasi Ray Ban -silmälasit Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelun mukaisesti vakioyksiteholinsseillä alk. 99 €, saat toisen parin kaupan päälle joko samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä. Muut linssit ja lisämukavuudet hinnaston mukaan. Kampanja voimassa rajoitetun ajan 5.2.2017 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Molemmat parit samalla reseptillä. Ei voi yhdistää tarjouksiin. ©2017 Specsavers