Yksitehosilmälasit alk. 10 €

Yksitehosilmälasit alk. 10 €

Monitehosilmälasit alk. 49 €

Kaikki kehykset ja linssit alennettu

Kesän kunniaksi alensimme kaikkien kehyksien ja linssien hintoja. Hanki laadukkaat silmälasit omilla vahvuuksillasi alkaen 10 € vakioyksiteholinssellä ja alkaen 49 € vakiomoniteholinsseillä. Varaa aika Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseen alta.Varaa aika

Hyödynnä mahtavat tarjouksemme ja varaa aika täältä

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Hinnoittelun ehdot

Silmälasit vakioyksiteholinsseillä (1.5) alk. 10 € (norm 19 €), silmälasit vakiomoniteholinsseillä alk. 49 € (norm. 89 €). Ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun, Yksien silmälasien ostajan etuihin tai muihin tarjouksiin, eikä tarjous koske Kenzo- ja Marc Jacobs -kehyksiä. Tarjous voimassa 4.8. asti ©2019 Specsavers.