Kokonaisvaltainen näöntutkimus 0 €

Kokonaisvaltainen näöntutkimus 0 €

Specsaversilla Kokonaisvaltainen näöntutkimus ilmaiseksi kaikille

Kokonaisvaltainen näöntutkimutkimuksemme on monipuolinen tutkimus, jossa tutkimme paitsi näkösi myös silmiesi yleistä terveydentilaa. Meillä on vankka kokemus silmänpohjakuvauksista, sillä olemme tähän mennessä kuvanneet jo yli 1,5 miljoonaa  silmänpohjaa.  Tarjoamme nyt kaikille optikon Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen ilmaiseksi.

 

Mitä Kokonaisvaltainen näöntutkimus tarkoittaa? 

Kokonaisvaltainen näöntutkimus on edistyksellinen näöntutkimus, joka sisältää myös silmien terveystarkastuksen. Normaalin näöntutkimuksen lisäksi mittaamme silmiesi paineen ja otamme silmistäsi digitaaliset silmänpohjakuvat. Tämän ansiosta optikkomme pystyvät havaitsemaan varhaiset merkit mahdollisen silmänpainetaudin ja silmänpohjan rappeuman eli glaukooman kaltaisista silmäsairauksista, ja jopa verenpainetaudista sekä diabeteksesta. Havaintojensa pohjalta optikko tekee arvion silmiesi terveydentilasta. Hän ei kuitenkaan tee varsinaista diagnoosia, vaan ohjaa sinut silmälääkärin vastaanotolle, mikäli havaitsee jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Lopullisen diagnoosin tekee aina silmälääkäri. 

Varaa aika

Hyödynnä huimat tarjouksemme ja varaa aika täältä

 

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus, 0 € (norm.29 €) on saatavilla kaikista Specsavers Optikko –liikkeistä. Optikko ei voi itsenäisesti määrätä silmälaseja henkilölle, jolla on todettu silmäsairaus tai jolle on tehty silmiin kohdistuva leikkaus. Tarjous voimassa kaikissa Specsavers Optikko -liikkeissä 21.10.2018 ®Specsavers 2018.