Kokonaisvaltainen näöntutkimus 29 €

Kokonaisvaltainen näöntutkimus 29 €

Specsaversilla Kokonaisvaltainen näöntutkimus 29 €

Kokonaisvaltainen näöntutkimus on monipuolinen tutkimus, jossa tutkitaan paitsi näkösi myös silmiesi yleistä terveydentilaa.

Mitä Kokonaisvaltainen näöntutkimus tarkoittaa? 

Kokonaisvaltainen näöntutkimus on edistyksellinen näöntutkimus, joka sisältää myös silmien terveystarkastuksen. Normaalin näöntutkimuksen lisäksi mittaamme silmiesi paineen ja otamme silmistäsi digitaaliset silmänpohjakuvat. Tämän ansiosta optikkomme pystyvät havaitsemaan varhiaset merkit mahdollisen silmänpainetaudin ja silmänpohjan rappeuman eli glaukooman kaltaisista silmäsairauksista, ja jopa verenpainetaudista sekä diabeteksesta. Havaintojensa pohjalta optikko tekee arvion silmiesi terveydentilasta. Hän ei kuitenkaan tee varsinaista diagnoosia, vaan ohjaa sinut silmälääkärin vastaanotolle, mikäli havaitsee jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Lopullisen diagnoosin tekee aina silmälääkäri. 

Varaa aika

Hyödynnä huimat tarjouksemme ja varaa aika täältä

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus 0 € (norm. 29 €) saatavilla kaikista Specsavers Optikko –liikkeistä. Optikko ei voi itsenäisesti määrätä silmälaseja henkilölle, jolla on todettu silmäsairaus tai jolle on tehty silmiin kohdistuva leikkaus. ®Specsavers 2017.