-50% alennus linsseistä ja lisämukavuuksista

ALE -50%

linsseistä ja lisämukavuuksista

-50% alennus linsseistä ja lisämukavuuksista

Specsaversilla on aina edullista, mutta huipputarjouksemme ansiosta vielä tavallistakin edullisempaa. Nyt saat nimittäin 50% alennuksen kaikista linsseistä ja lisämukavuuksista. Alennus koskee yksiteholinssejä ja moniteholinssejä, sekä kaikkia lisämukavuuksia esim. ohennus. Mikä parasta - saat alennuksen kun ostat mitkä tahansa normaalihintaiset kehykset. 

Tutustu laajaan kehysvalikoimaamme täällä.

 


Varaa aika

Hyödynnä huimat tarjouksemme ja varaa aika täältä

 

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Alennus -50 % annetaan kaikista linsseistä ja lisämukavuuksista, kun ostat normaalihintaiset kehykset. Ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun eikä tarjouksiin. Tarjous voimassa kaikissa Specsavers Optikko -liikkeissä 21.10.2018 asti. ©2018 Specsavers.