Vakiomoniteholinssit tai yksitehosilmälasit 0 € kun ostat näöntutkimuksen 29 €

Vakiomoniteholinssit tai yksitehosilmälasit 0 €

kun ostat näöntutkimuksen 29 €
 

Vakiomoniteholinssit tai yksitehosilmälasit kaupan päälle, kun ostat näöntutkimuksen

Käytätkö yksitehoja vai monitehoja? Nyt Specsaversilla on tarjous molemmille. Saat nimittäin vakiomoniteholinssit tai yksitehosilmälasit kaupan päälle, kun ostat Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen
29 eurolla. 

 

Muistathan, että näöntutkimuksemme sisältää aina myös digitaalisen silmänpohjakuvauksen ja silmänpainemittauksen. Varaa aika näöntutkimukseen jo tänään.

 Varaa aika

Hyödynnä mahtavat tarjouksemme ja varaa aika täältä.

 

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Ostaessasi optikon Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen 29 €, saat veloituksetta joko vakiomoniteholinssit (norm. 70 €) tai silmälasit vakioyksiteholinsseillä (1.5) 19 € kehyshintaryhmästä. Ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun, Yksien silmälasien ostajan etuihin tai muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa 5.5.2019 asti. ©2019 Specsavers.