Ilmainen Kokonaisvaltainen näöntutkimus, kun ostat silmälasit

Ilmainen Kokonaisvaltainen näöntutkimus

kun ostat silmälasit

Mahtava etu kaikille

Tarjoamme sinulle optikon Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen ilmaiseksi, kun ostat mitkä tahansa silmälasit kattavasta valikoimastamme. 

 

Mitä Kokonaisvaltainen näöntutkimus tarkoittaa?

Kokonaisvaltainen näöntutkimus on edistyksellinen näöntutkimus, jossa tarkastamme paitsi näkösi, arvioimme myös silmiesi terveydentilaa. Normaalin näöntutkimuksen lisäksi mittaamme silmiesi paineen ja otamme silmistäsi digitaaliset silmänpohjakuvat. Tämän ansiosta optikkomme pystyvät havaitsemaan varhaiset merkit mahdollisen silmänpainetaudin ja silmänpohjan rappeuman eli glaukooman kaltaisista silmäsairauksista, ja jopa verenpainetaudista sekä diabeteksesta. Havaintojensa pohjalta optikko tekee arvion silmiesi terveydentilasta. Hän ei kuitenkaan tee varsinaista diagnoosia, vaan ohjaa sinut silmälääkärin vastaanotolle, mikäli havaitsee jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Lopullisen diagnoosin tekee aina silmälääkäri. Useat liikkeemme tarjoaa myös silmälääkäripalveluja.
Varaa aika

Hyödynnä mahtavat tarjouksemme ja varaa aika täältä

 

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus (arvo 29 €) ilmaiseksi, kun ostat silmälasit. Tarjous voimassa 23.9. asti. Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseen sisältyy mm. digitaalinen silmänpohjakuvaus ja silmänpaineenmittaus. Optikko ei voi itsenäisesti määrätä silmälaseja henkilölle, jolla on todettu silmäsairaus tai jolle on tehty silmiin kohdistuva leikkaus. ©2018 Specsavers