Kaikille näöntutkimus ilmaiseksi

Kokonaisvaltainen näöntutkimus ilmaiseksi

Mahtava etu Kaikille

Tarjoamme kaikille ilmaisen optikon Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen 25.3. asti.

Mitä Kokonaisvaltainen näöntutkimus tarkoittaa?
Kokonaisvaltainen näöntutkimus on edistyksellinen näöntutkimus, jossa takastamme paitsi näkösi, arvioimme myös silmiesi terveydentilaa. Normaalin näöntutkimuksen lisäksi mittaamme silmiesi paineen ja otamme silmistäsi digitaaliset silmänpohjakuvat. Tämän ansiosta optikkomme pystyvät havaitsemaan varhiaset merkit mahdollisen silmänpainetaudin ja silmänpohjan rappeuman eli glaukooman kaltaisista silmäsairauksista, ja jopa verenpainetaudista sekä diabeteksesta. Havaintojensa pohjalta optikko tekee arvion silmiesi terveydentilasta. Hän ei kuitenkaan tee varsinaista diagnoosia, vaan ohjaa sinut silmälääkärin vastaanotolle, mikäli havaitsee jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Lopullisen diagnoosin tekee aina silmälääkäri. Useat liikkeemme tarjoaa myös silmälääkäripalveluja.  

Kokonaisvaltainen näöntutkimus sisältää:

- Esitutkimuksen
- Henkilökohtaisen näkötilanteen kartoituksen
- Taittovirheiden määrityksen
- Digitaalisen silmänpohjakuvauksen
- Silmänpaineen mittauksen
- Silmien terveydentilan arvioinnin
- Kirjallisen silmälasireseptin


Varaa aika

Hyödynnä huimat tarjouksemme ja varaa aika täältä

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Kokonaisvaltainen näöntutkimus 0 € (norm. 29 €) saatavilla kaikista Specsavers Optikko –liikkeistä. Voimassa 25.3.2018 asti. ©Specsavers 2018.