Kokonaisvaltainen näöntutkimus 0 €

Kokonaisvaltainen näöntutkimus 0 €

Huolehdi silmiesi hyvinvoinnista
 

Mahtava etu kaikille

Tarjoamme kaikille ilmaisen optikon Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen 15.9. asti. Varaa aika alta.

"Kävin aiemmin liian harvoin näöntutkimuksessa. Nyt tiedän, että se on paras tapaa pitää huolta silmien terveydestä." -Kaisa Mäkäräinen-

Mitä Kokonaisvaltainen näöntutkimus tarkoittaa?

Kokonaisvaltainen näöntutkimus on edistyksellinen näöntutkimus, jossa tarkastamme paitsi näkösi, arvioimme myös silmiesi terveydentilaa. Normaalin näöntutkimuksen lisäksi mittaamme silmiesi paineen ja otamme silmistäsi digitaaliset silmänpohjakuvat. Tämän ansiosta optikkomme pystyvät havaitsemaan varhaiset merkit mahdollisen silmänpainetaudin ja silmänpohjan rappeuman eli glaukooman kaltaisista silmäsairauksista, ja jopa verenpainetaudista sekä diabeteksesta. Havaintojensa pohjalta optikko tekee arvion silmiesi terveydentilasta. Hän ei kuitenkaan tee varsinaista diagnoosia, vaan ohjaa sinut silmälääkärin vastaanotolle, mikäli havaitsee jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Lopullisen diagnoosin tekee aina silmälääkäri. Useat liikkeemme tarjoavat myös silmälääkäripalveluja.

Näkösi on tärkeimpiä aistejasi. Suosittelemmekin säännöllistä näöntutkimuksessa käymistä silmiesi ja näkösi hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Kokonaisvaltainen näöntutkimus 0 € (norm. 29 €) saatavilla kaikista Specsavers Optikko -liikkeistä 15.9.2019 asti. Optikko ei voi itsenäisesti määrätä silmälaseja henkilölle, jolla on todettu silmäsairaus tai jolle on tehty silmiin kohdistuva leikkaus. ©2019 Specsavers.