Silmälasit + näöntutkimus yhteensä 29 €

Silmälasit veloituksetta

kun ostat Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen (arvo 29 €)

Osta näöntutkimus, niin saat kaupan päälle silmälasit

Kun ostat Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen 29 eurolla, saat nyt valita veloituksetta silmälasit 19 euron hintaryhmästämme. Meillähän hintaan sisältyvät myös vakioyksiteholinssit. Emme myöskään veloita ekstraa digitaalisesta silmänpohjakuvauksesta ja silmänpaineen mittauksesta, jotka ovat olennainen osa Kokonaisvaltaista näöntutkimustamme.

 

Vain 29 eurolla saat siis tarkastettua paitsi näkösi myös silmiesi terveydentilan – ja vielä kaupan päälle silmälasit.

Varaa siis aika Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseemme alta.    Varaa aika

Hyödynnä huimat tarjouksemme ja varaa aika täältä.

 

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Ostaessasi Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen (arvo 29 €), saat kaupan päälle vakioyksitehosilmälasit (1.5), kehyshintaryhmästä 19 €. Muut linssit ja lisämukavuudet hinnaston mukaan. Ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun, Yksien silmälasien ostajan -etuun tai tarjouksiin. Tarjous voimassa 23.12.2018 asti. ©2018 Specsavers.