Säästä jopa satasia

Säästä jopa satasia

Moniteholinssit tai toiset silmälasit ilmaiseksi, kun ostat kehykset alk. 79 €. Nyt myös Kokonaisvaltainen näöntutkimus 0 €
 

Löydä itsellesi sopivin etu

Oli tarpeesi mikä tahansa, löydät meiltä aina sinulle sopivan tarjouksen. Kun ostat kehykset alkaen 79 € hintaryhmästä, voit valita seuraavista:

  • Vakiomoniteholinssit (norm. 70 €) ilmaiseksi
  • Toiset silmälasit ilmaiseksi

Nyt Kokonaisvaltainen näöntutkimus 0 € (norm. 29 €). Vain 4.10.2020 asti.

Varaa aika Kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseen ja autamme sinua löytämään täydelliset silmälasit (tai kahdet) juuri sinulle.

 


 

Näkösi on tärkeimpiä aistejasi. Suosittelemmekin säännöllistä näöntutkimuksessa käymistä silmiesi ja näkösi hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Hinnoittelun ehdot

Kun ostat silmälasit kehyshintaryhmästä alk. 79 €, voit valita kaupan päälle vakiomoniteholinssit (norm. 70 €) tai hyödyntää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelua, jolloin saat silmälasit kaupan päälle joko samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä. Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun sis. vakioyksiteholinssit (1.5). Muut linssit ja lisämukavuudet hinnaston mukaan. Molemmat parit samalla reseptillä. Optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus 0 € (norm. 29 €) 4.10.2020 asti. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. ©2020 Specsavers.