Osta Kokonaisvaltainen näöntutkimus 29 €, niin saat silmälasit kaupan päälle

Osta näöntutkimus, niin saat kaupan päälle silmälasit

Specsaversilla saat nyt silmälasit kaupan päälle, kun ostat Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen 29 eurolla. Voit valita silmälasisi vapaasti hintaryhmästä 19 €. Luonnollisesti hintaan sisältyvät myös vakioyksiteholinssit. Pistä siis töpinäksi, sillä tarjous on voimassa vain 22.10. asti. Muistathan, että näöntutkimuksemme sisältää aina myös digitaalisen silmänpohjakuvauksen ja silmänpainemittauksen. Varaa aika näöntutkimukseen jo tänään.Varaa aika

Hyödynnä huimat tarjouksemme ja varaa aika täältä

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

Ostaessasi Kokonaisvaltaisen näöntutkimuksen (arvo 29 €), saat kaupan päälle vakioyksitehosilmälasit (1.5), hintaluokasta 19 €. Muut linssit ja lisämukavuudet hinnaston mukaan. Ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun tai tarjouksiin. Tarjous voimassa 22.10.2017 asti. ©2017 Specsavers.