Valitse 2 Maksa 1 alk. 29 €

Valitse 2 Maksa 1nyt alk. 29 €

Kahdet lasit. Yksi hinta
 

Kevät koittaa, oletko valmis?

Kun ostat silmälasit alkaen 29 euron hintaryhmästä, saat toiset silmälasit tai aurinkolasit omilla vahvuuksilla kaupan päälle.

Valitse 2 Maksa 1 -tarjous sopii sinulle, kun tarvitset kahdet silmälasit tai silmä- ja aurinkolasit. Voit valita yhdet silmälasit arkeen ja toiset juhlaan tai yhdet työhön ja toiset vapaa-aikaan. Vai valitsisitko silmälasit autolla ajamiseen ja aurinkolasit veneilyyn?

Tarjous koskee yksiteho-, moniteho ja ohennettuja linssejä sekä aurinkolaseja. Vakioyksiteholinssit sisältyy aina hintaan. Poikkea siis myymälässämme päivittämässä tyylisi huippuedullisesti. Varaa aika alta.

 


 

Näkösi on tärkeimpiä aistejasi. Suosittelemmekin säännöllistä näöntutkimuksessa käymistä silmiesi ja näkösi hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ei piilotettuja lisämaksuja

Hyödyntäessäsi Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelua alk. 29 € (norm. 79 €), saat silmälasit tai aurinkolasit vahvuuksilla kaupan päälle joko samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä. Hintaan sis. vakioyksiteholinssit (1.5). Valitessasi toiset lasit aurinkolasivalikoimasta omilla vahvuuksilla, saat niihin värin ja 100 % UV-suojan veloituksetta. Muut linssit ja lisämukavuudet hinnaston mukaan. Molemmat parit samalla reseptillä. Tarjous on voimassa kaikissa Specsavers-liikkeissä 22.3.2020 asti. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Kuvan kehykset Kylie Minogue: 30770348, 149 € ja 30770539, 149 €. ©2020 Specsavers.