Toiset silmälasit ilmaiseksi

Valitse 2 Maksa 1nyt alk. 29 €

Osta silmälasit saataurinkolasit kaupan päälle

Toiset silmälasit ilmaiseksi

Meidän kahdet yksien hinnalla alk. 29 € –tarjous tarkoittaa sitä, mitä lupaa. Kun ostat silmälasit alkaen 29 euron hintaryhmästä, saat toisen parin ilmaiseksi.
Tarjous on omiaan sinulle, joka tarvitset kahdet silmälasit tai silmälasit ja aurinkolasit. Yhdet arkeen, toiset juhlaan. Tai yhdet työhön, toiset vapaa-aikaan. Tai yhdet tv:n katseluun, toiset ajamiseen. Tai vain varalasit siltä varalta, ettet löydä lasejasi.

 

Kun ostat kahdet silmälasit yksien hinnalla alk. 29 €, saat toisiin laseihin ilmaiseksi samat linssit ja lisämukavuudet kuin ensimmäisissä. Ja kehykset samasta tai alemmasta hintaryhmästä.

Tarjous koskee yksiteho-, moniteho ja ohennettuja linssejä sekä aurinkolaseja. Poikkea siis myymälässämme päivittämässä tyylisi huippuedullisesti. Varaa aika alta.

 Varaa aika

Hyödynnä huimat tarjouksemme ja varaa aika täältä

 

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ehdot

 Ostaessasi silmälasit Valitse 2 Maksa 1 – hinnoittelun mukaisesti alk. 29 €, (norm. 79 €) saat samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä kehyksen, samat linssit ja samat lisämukavuudet veloituksetta. Molemmat parit samalla reseptillä. Voit valita toisen parin aurinkolasivalikoimasta. UV ja väri veloituksetta. Lisäksi optikon Kokonaisvaltainen näöntutkimus ilmaiseksi (norm 29 €) 24.6.2018 asti. Ei voi yhdistää tarjouksiin. 2018 Specsavers.