Aurinkolasit vahvuuksilla kaupan päälle, kun ostat silmälasit

Valitse 2 Maksa 1 nyt alk. 29 €

Kahdet lasit. Yksi hinta.

Kevät koittaa, oletko valmis?

Kun ostat silmälasit alkaen 29 euron hintaryhmästä, saat toiset silmälasit kaupan päälle tai voit valita toiset myös aurinkolaseina omilla vahvuuksillasi.

Tarjous on omiaan sinulle, joka tarvitset kahdet silmälasit. Tai silmälasit ja aurinkolasit. Yhdet arkeen, toiset juhlaan. Tai yhdet työhön, toiset vapaa-aikaan. Tai yhdet tv:n katseluun, toiset ajamiseen. Tai vain varalasit siltä varalta, ettet löydä lasejasi. Tarjous koskee yksiteho-, moniteho ja ohennettuja linssejä sekä aurinkolaseja. Vakioyksiteholinssi sisältyy aina hintaan.

Poikkea siis myymälässämme päivittämässä tyylisi huippuedullisesti. Varaa aika alta. Meillä on valtava määrä merkkikehyksiä valikoimassamme, katso joitain niistä alla

Karen Millen
Karl Lagerfeld
Tommy Hilfiger
Converse
Tiger of Sweden
Red or Dead

Näkösi on tärkeimpiä aistejasi. Suosittelemmekin säännöllistä näöntutkimuksessa käymistä silmiesi ja näkösi hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Hyödyntäessäsi Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelua alk. 29 € (norm. 79 €), saat silmälasit tai aurinkolasit vahvuuksilla kaupan päälle joko samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä. Hintaan sis. vakioyksiteholinssit (1.5). Valitessasi toiset lasit aurinkolasivalikoimasta omilla vahvuuksilla, saat niihin värin ja 100 % UV-suojan veloituksetta. Muut linssit ja lisämukavuudet hinnaston mukaan. Molemmat parit samalla reseptillä. Tarjous on voimassa kaikissa Specsavers-liikkeissä 3.5.2020 asti. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Kuvan kehykset Kylie Minogue: 30770348, 149 € ja 30770539, 149 €. ©2020 Specsavers.