Superviikko Specsaversilla

Superviikko Specsaversilla

Specsaversilla on aina edullista, mutta huipputarjouksemme ansiosta vielä tavallistakin edullisempaa. Nyt saat nimittäin 50% alennuksen silmälasiesi loppusummasta. Siis paitsi kehyksistä, myös linsseistä ja lisämukavuuksista.

Tutustu upeaan Design-kehysvalikoimaamme täällä


Superviikossa mukana kaikki Specsavers Optikko -liikkeet.
 

Katso liikekohtaiset aukioloajat täältä.

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

*Tarjous koskee Design-silmälaseja alk. 149 €. Alennus -50 % annetaan ostoksen loppusummasta. Tarjousta ei voi yhdistää Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun tai tarjouksiin. Tarjous voimassa Specsavers Optikko liikkeissä 22.10.2017 asti. ©2017 Specsavers