Valitse 2 Maksa 1 Design-silmälasit alk. 149 €

Design-silmälasit Valitse 2 Maksa 1

alk. 149 €

Valitse kehykset laajasta ale valikoimastamme


Nyt saat kahdet tyylikkäät design-silmälasit yksien hinnalla yhteensä alkaen 149 €. Kahdet silmälasit yksien hinnalla -hinnoittelumme antaa sinulle mahdollisuuden valita kahdet silmälasit yksien hinnalla - saat siis kahdet silmälasit eri käyttötarkoituksiin tai eri tyyleihin!

Meillä Specsaversilla on aina laaja valikoima silmälaseja ja aurinkolaseja, joista valita. Valikoimissamme on myös trendikkäitä design-malleja mm. Ivana Helsinki, Kylie Minogue, Tommy Hilfiger, Converse, Tiger of Sweden ja Karl Lagerfeld sekä monia muita trendikkäitä merkkejä.

Muistathan, että Specsaversilla vakioyksiteholinssit sisältyvät aina hintaan. Poikkea siis myymälässämme päivittämässä tyylisi huippuedullisesti. Varaa aika alta.Meillä on valtava määrä merkkikehyksiä valikoimassamme, katso joitain niistä alla

Näkösi on tärkeimpiä aistejasi. Suosittelemmekin säännöllistä näöntutkimuksessa käymistä silmiesi ja näkösi hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Hinnoittelun ehdot

Design-silmälasit alk. 149 € Valitse 2 Maksa 1 hinnoittelu sisältää vakioyksiteholinssit (1.5). Muut linssit ja lisämukavuudet hinnaston mukaan. Toisen kehyksen voit valita samasta tai alemmasta hintaryhmästä. Molemmat silmälasit samalla reseptillä. ©Specsavers 2020.