Valitse sinä

Taas mahtava -50% tarjous

Valitse sinä! Jos käytät monitehoja, voit valita 50 % alennuksen moniteholinsseistä, kun ostat kehykset alk. 149 €.  Alennus koskee myös kaikkia moniteholinssien  lisämukavuuksia, kuten UltraClear- ja SuperClean-pinnoitetta sekä ohuita, kevennettyjä ja polarisoivia linssejä. Jos taas käytät yksitehoja, saat meiltä 50 % alennuksen kaikista kehyksistä vakioyksiteholinsseillä 79 euron hintaryhmästä alkaen.

Ennen kuin valitset, varaa näöntutkimusaika alta. Varaa aika

Hyödynnä huimat tarjouksemme ja varaa aika täältä

Kaipaatko kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme hyvän näön ja korkeatasoien näönhuollon tärkeyden. Siksi olemme erityisen ylpeitä voidessamme todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on aidosti nimensä veroinen. Alan monipuolisimpaan näöntutkimukseemme sisältyy myös digitaalinen silmänpohjakuvaus ja silmänpaineen mittaus. Niiden avulla optikkomme pystyy samalla kertaa tarkastamaan paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme avulla asiantuntijamme voivat lisäksi havaita varhaiset merkit mm. glaukoomasta, verenpainetaudista ja dabeteksesta.

Ehdot

Ostaessasi kehykset hintaryhmästä alk.149 € saat 50 % alennuksen moniteholinsseistä ja lisämukavuuksista tai ostaessasi kehykset alk. 79 € kehyshintaryhmästä sis. vakioyksiteholinssit (1.5), saat 50 % alennusta kehysten hinnasta. Tarjouksia ei voi yhdistää keskenään, Valitse 2 Maksa 1 -hinnoitteluun eikä tarjouksiin. Tarjous voimassa 3.9.2017 asti. ©Specsavers 2017.