Aurinkolasit vahvuuksilla kaupan päälle, kun ostat silmälasit

Valitse 2 Maksa 1 nyt alk. 59 €

Kahdet lasit. Yksi hinta.

Aurinko paistaa, oletko valmis?

Kun ostat silmälasit alkaen 59 euron hintaryhmästä, saat toiset silmälasit tai aurinkolasit omilla vahvuuksilla kaupan päälle samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä. 

Tarjous on omiaan sinulle, joka tarvitset kahdet silmälasit. Tai silmälasit ja aurinkolasit. Yhdet arkeen, toiset juhlaan. Tai yhdet työhön, toiset vapaa-aikaan. Tai yhdet tv:n katseluun, toiset ajamiseen. Tai vain varalasit siltä varalta, ettet löydä lasejasi. 

Tarjous koskee yksiteho-, moniteho- ja aurinkolaseja. Vakioyksiteholinssit sisältyy aina hintaan. Valitessasi toiset lasit aurinkolasivalikoimasta omilla vahvuuksilla, saat niihin värin ja 100% UV-suojan veloituksetta. Poikkea siis myymälässämme päivittämässä tyylisi huippuedullisesti.


Näkösi on tärkeimpiä aistejasi. Suosittelemmekin säännöllistä näöntutkimuksessa käymistä silmiesi ja näkösi hyvinvoinnista huolehtimiseksi.

Kaipaatko Kokonaisvaltaisempaa näöntutkimusta?

Me Specsaversilla ymmärrämme laadukkaan ja luotettavan näöntutkimuksen tärkeyden. Ylpeinä voimmekin todeta, että Kokonaisvaltainen näöntutkimuksemme on todella nimensä veroinen. Alan kattavimpaan näöntutkimukseemme sisältyvät myös digitaalinen silmänpohjakuvaus sekä silmänpainemittaus. Niiden avulla optikkomme voi tarkastaa samalla kertaa paitsi näkösi myös silmiesi terveyden. Edistyksellisen teknologiamme ansiosta asiantuntijamme pystyy lisäksi havaitsemaan varhaiset merkit glaukoomasta, verenpainetaudista ja diabeteksesta.

Ei piilotettuja lisämaksuja

Hyödyntäessäsi Valitse 2 Maksa 1 -hinnoittelua alk. 59 € (norm. 79 €), saat silmälasit tai aurinkolasit vahvuuksilla kaupan päälle joko samasta tai edullisemmasta hintaryhmästä. Hintaan sis. vakioyksiteholinssit (1.5). Valitessasi toiset lasit aurinkolasivalikoimasta omilla vahvuuksilla, saat niihin värin ja 100 % UV-suojan veloituksetta. Muut linssit ja lisämukavuudet hinnaston mukaan. Molemmat parit samalla reseptillä. Tarjous on voimassa kaikissa Specsavers-liikkeissä 9.8.2020 asti. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Kaisa Mäkäräisen kehys: Specsavers Harrow, 30690691, 129 €. ©2020 Specsavers.